Info-Bistro & café

Datum & uur:
zaterdag 16/10/2021
20u00 open voor iedereen
(indien met buffet: vanaf 19u00)

Inkom:
gratis (inschrijven verplicht)
(prijs buffet: € 29pp)

Voor wie:
open voor alle éénbeslissers
(inschrijving vooraf verplicht)
Met buffet: max 40 pers (20m, 20v)
Totaal: max 70 pers (35m, 35v)

Locatie:
Bizartien, Liersesteenweg 47A, 2520 Emblem (Lier)

In een notendop:
* Ontmoet Tomeeto en proef de sfeer in levende lijve
* Korte voorstelling door Tomeeto
* Spreek met vroegere deelnemers om te horen hoe het was
* Kom gerust alleen, je raakt toch aan de praat
* Nieuwe mensen leren kennen, ontmoet andere singles
* Inkom gratis, drinken op eigen kosten, buffet te betalen bij inschrijving

INFO-BISTRO & CAFE 16 OKTOBER LIER

Wil je wel eens iets ondernemen met Tomeeto maar wil je eerst vrijblijvend sfeer komen proeven? En eens met de organisatie spreken? Of was je al eens mee en maak je van de gelegenheid gebruik om je vroegere reisgenoten terug te zien? We nodigen je van harte uit om ons te ontmoeten op zaterdag 16 oktober 2021 in Lier. Tomeeto geeft een korte presentatie over haar aanpak, filosofie en aanbod aan activiteiten.

En: omdat het zoooooolang geleden is dat we een info-avond mochten organiseren, maken we er een speciale editie van: met hyperlekker en gezond buffet (scrol verder voor details) vooraf in de Bizartien van Kris. Kris was zowel deelneemster als begeleidster bij Tomeeto (en bij Tomeeto de liefde tegengekomen, waardoor ze, ocharme, niet meer mee kan).

Blijf na onze korte voorstelling gerust plakken om vragen te stellen aan de organisatie. Of, als je die niet gelooft, aan de enthousiastelingen die al mee geweest zijn. Onze info-avonden monden altijd uit in heel gezellige ontmoetingsavonden. Met een mix van bekende en nieuwe gezichten.

Kom gerust in je eentje, de sfeer is heel open, je zal je niet vervelen.

PROGRAMMA

19u00 open voor buffet-gasten (max 20 mannen en 20 vrouwen, scrol verder voor meer details)
20u01 open voor iedereen
20h30 Tomeeto stelt kort haar aanpak, filosofie en aanbod voor
21h00 tot … uitgebreid tijd om vragen te stellen, zowel aan de organisatoren, als aan vroegere en toekomstige deelnemers of gewoon bij te kletsen met andere gasten

Kom je alleen? Nog eens extra welkom! Trek die avond gerust je stoute schoenen aan en spreek anderen aan: er zijn er altijd heel veel die alleen komen en die vinden het fijn om aan de praat te raken. Nieuwe mensen ontmoeten is de dada van Tomeeto.

Tot 16 oktober?

Petra (Tomeeto) en Kris (Bizartien)

Info-Bistro & Café | zaterdag 16 oktober | Inschrijven verplicht (inkom gratis, buffet te betalen bij inschrijving, drankjes ter plaatse te betalen) | Bizartien, Liersesteenweg 47A, 2520 Emblem (Lier)

Inschrijven (verplicht): klik hier

LOCATIE: BIZARTIEN LIER

Bizartien, Liersesteenweg 47A, 2520 Emblem (Lier)

Parkeren? In de straten rondom kan je gratis parkeren

Te voet of met de fiets? Dan woon je dus niet ver en zal je het wel vinden. Of je bent ultrasportief, en ook een goed kaartlezer vermoedelijk 🙂

Met het openbaar vervoer? Neem de trein naar Lier. Daarna kan je buslijn nr 1 nemen (opstaphalte: Baron Opsomerlaan (Lier), 250 m van station Lier, afstaphalte: Kortestraat (Emblem), 200 m van Bizartien)

SAMEN ETEN VOORAF?

Jaaaaah, dat kan! Bizartien voorziet die avond exclusief voor 40 Tomeeto gasten (max 20 mannen en 20 vrouwen) volgend hyperlekker én gezond buffet à volonté:

Chili con carne
Side dishes : Tomaten salsa, guacamole, nacho’s, rijst

Groentenlasagna
Side dish : Rucola-zongedroogde tomaatjes – parmezaanse kaas

Stoofvlees op Vlaamse wijze
Rijst/brood

Quinoa Sunshine salade
Gegrilde ananas, zoete aardappelen en een quinoa groentenmix
Honing mosterd dressing

Prijs: € 29 pp, 2 drankjes inbegrepen

Betalen doe je vooraf rechtstreeks aan Bizartien via overschrijving. Alle gegevens voor de overschrijving krijg je via mail na inschrijving. OPGELET: mocht je onze mail niet ontvangen hebben: check even je spam of neem zelf contact op met Tomeeto (weekend@tomeeto.be of 0474 09 61 79) want je plaats aan het buffet is pas na ontvangst van je betaling gegarandeerd.

Foto rechts: Kris Van Regelmortel (vroeger begeleidster zeilweekends bij Tomeeto, zaakvoerster en oprichtster van Bizartien)

Inkom zonder buffet is gratis.

Met buffet à volonté en 2 drankjes: € 29pp.

Wie graag eerst mee eet aan het buffet (max 20 m en 20 v) dient meteen na inschrijving de betaling (€ 29) over te maken aan Bizartien. Je krijgt een mail met alle info hierover meteen na inschrijving. Mocht je deze mail niet ontvangen hebben, check je spam of neem zelf even contact op met Tomeeto (weekend@tomeeto.be of 0474 09 61 79) want enkel voor wie betaald heeft is de plaats gegarandeerd. Annuleren van het buffet is niet mogelijk, wel kan je je plaats afstaan aan een andere deelnemer van jouw geslacht (geef de naam door aan Tomeeto en regel de betaling onderling).

SCHRIJF JE HIER IN:

Opgelet: alle plaatsen aan het buffet zijn ingenomen (voor mannen en vrouwen). Voor mannen zijn er wel nog gratis plaatsen vanaf 20u, hiervoor kan je je hieronder inschrijven.
Wil je je kans wagen om toch aan te schuiven aan het buffet? Dan kan je je hier op de wachtlijst zetten.

Dit evenement is VOLZET.