Info-avond & lezing & café

Datum & uur: zat 07/09/2024 19u45

Inkom: gratis (inschrijven verplicht)

Voor wie: open voor iedereen (inschrijving vooraf)

Locatie:
Madmum Coffee, Vaartkom 33, 3000 Leuven

In een notendop:
* Welkom vanaf 19u45
* Korte voorstellingen door en over Tomeeto
* Eye-opening lezing door Sarah Hertens
* Spreek met vroegere deelnemers om te horen hoe het was
* Proef de sfeer live
* Kom gerust alleen, je raakt toch aan de praat
* Nieuwe mensen leren kennen, ontmoet andere singles
* Inkom gratis, drankjes op eigen kosten

Info-avond & lezing & café

Vrijblijvend sfeer opsnuiven bij Tomeeto? Een helder overzicht krijgen van onze aanpak en programma voor het najaar 2024 en wintersport 2025? In je eentje komen en nieuwe mensen ontmoeten of juist bekende gezichten tegen het lijf lopen? Zaterdag 7 september is dé gelegenheid. Tomeeto organiseert in Leuven een speciale editie van onze info-avond: info & prikkelende lezing & café.

Een lezing?

Tijdens onze vakanties komt naast onbezorgd plezier, het ook af en toe tot boeiende, diepgaande gesprekken. Vaak over het thema relaties. Zo kwamen we op het idee om op onze volgende info-avond een expert over het thema relaties aan het woord te laten. Zo zit je niet alleen op het puntje van je stoel maar ben je achteraf extra getriggerd om na te kaarten met de andere bezoekers, zelfs als je hen vooraf niet kende.

Programma

19u45 - 20u10 Welkom en Minglen
Welkom - minglen met de andere aanwezigen (bekende en onbekende gezichten).

20u10 - 20u30 Tomeeto's programma voor najaar 2024, winterzon en wintersport 2025
Korte presentatie over Tomeeto’s aanpak en vakantiegamma voor 2024 - met allerlei klassiekers én nieuwe vakantieformules. Voor singles en éénoudergezinnen

20u30-21u30 Lezing door Sarah Hertens

Thema: de partner die je wil is niet altijd degene die je nodig hebt

Steeds weer voor "de foute” partner vallen, dezelfde rode vlaggen telkens negeren of een tijdje voor lief nemen, in de hoop dat hij/zij wel zal veranderen, om erna alsnog de handdoek in de ring te moeten gooien of gekwetst achter te blijven, … waarom doen we dat toch, tegen beter weten in? En kunnen we überhaupt beter weten? We vallen toch voor wie we vallen. Of niet?

Sarah Hertens, auteur van “Ik zie je (graag). Mild partnerschap.” is pyscholoog  (je kent haar misschien als expert van Blind Getrouwd) en geeft tijdens onze info-avond een eye-opening lezing waarin ze haar inzichten vanuit haar praktijk als relatietherapeute en matchmaker helder en no nonsense uit de doeken doet. 

21u30 - … Vragenmoment en nakaarten

Blijf na onze korte voorstelling gerust plakken om vragen te stellen aan de (enthousiaste!) organisatie. Of, als je die niet gelooft, aan de enthousiastelingen die al mee geweest zijn. Ook Sarah Hertens blijft nog even om bijkomende vragen te beantwoorden. De geïnteresseerden krijgen ook de kans krijgen om van haar kersverse boek “Ik zie je (graag). Mild partnerschap” een exemplaar te kopen, gesigneerd door de schrijfster.

Kom gerust in je eentje, de sfeer is heel open, je zal je niet vervelen. Onze info-avonden monden altijd uit in heel gezellige ontmoetingsavonden. Met een mix van bekende en nieuwe gezichten.

Tot dan?

Sarah Hertens, Catherine (Tomeeto) en Petra (Tomeeto)

Info-Avond & Lezing & Café & | zaterdag 7 sept 19u45 | Inschrijven verplicht (inkom gratis) | Madmum Bar Hungaria, vaartkom 33, Leuven (opgelet: er zijn meerdere Madmum's in Leuven)

Inschrijven (verplicht): klik hier

Locatie:

Madmum Bar Hungaria, Vaartkom 33, Leuven (opgelet: er zijn meerdere Madmum's in Leuven)

Parkeren? Parking Vaartkom Leuven (4u gratis parkeren op zaterdag)

Te voet of met de fiets? Dan woon je dus niet ver en zal je het wel vinden. Of je bent ultrasportief, en ook een goed kaartlezer vermoedelijk 🙂

Met het openbaar vervoer? Neem de trein naar station Leuven. Vandaaruit is het een kwartier stappen (1,2 km, klik hier voor de route) of met de bus naar halte Vaartvest (heel frequente verbinding, meerdere buslijnen), vanaf daar is het nog 350m stappen naar Madmum Bar Hungaria

Iets eten vooraf?

Dat kan zeker vlakbij. Aan de Vaartkom bevinden zich meerdere goede eetadresjes (OPEK, Florida Food Bar, Noordoever, de Hoorn, ...). Let op: eten vooraf wordt niet door ons georganiseerd, maar kan je op eigen houtje reserveren.

Inschrijven:

Schrijf je hieronder in:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Elke maand een e-mail met daarin ons aanbod voor éénbeslissers.

  • Eventjes geduld...
    Nadat je op de knop "INSCHRIJVEN" hieronder hebt geklikt, kan het zijn dat er eventjes niks lijkt te gebeuren. Maar na hoogstens een half minuutje uit het raam kijken zou je een bevestiging te zien moeten krijgen.
    Mocht dit niet zo zijn, geef ons een seintje (0474 09 61 79 of weekend@tomeeto.be)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.