Info-avond & real live chathuis

Datum & uur: Za 08/10/2022 20u00

Inkom: gratis (inschrijven verplicht)

Voor wie: open voor iedereen (inschrijving vooraf)

Locatie:
Madmum Bar Hungaria, Vaartkom 33, 3000 Leuven

In een notendop:
* Welkom vanaf 20u00
* Ontmoeting in levende lijve
* Korte voorstelling van Tomeeto: reisorganisatie voor singles en éénoudergezinnen
* Daarna indeling in begeleide chatgroepen met het onderwerp van jouw keuze
* Kom gerust alleen, je raakt toch aan de praat
* Nieuwe mensen leren kennen, ontmoet andere singles
* Inkom gratis, drankjes op eigen kosten

Info-avond... 

Wil je wel eens op vakantie met Tomeeto maar eerst vrijblijvend sfeer proeven? En met de organisatie spreken? Of was je al eens mee en maak je van de gelegenheid gebruik om je vroegere reisgenoten nog eens te zien? We nodigen je van harte uit om ons te ontmoeten op zaterdag 8 oktober in Leuven. Je krijgt van Tomeeto eerst een korte presentatie over onze aanpak, filosofie en aanbod aan weekends en vakanties, voor singles en éénoudergezinnen.

& real life chathuis

Enneh... dat is niet alles. Omdat onze online chathuisavonden tijdens de lockdown best gezellig waren (eigenstoef haha 😉 willen we dit concept ook eens in het echt uitproberen. Dus na onze korte voorstelling delen we je in in een (real life) chatgroep met een thema van jouw keuze. Wil je tussendoor wisselen van chatgroep? Dat kan ook! Kwestie van van diverse thema's te proeven en meerdere deelnemers te spreken.

Programma

Kom gerust in je eentje, de sfeer is heel open, je zal je niet vervelen. Onze info-avonden monden altijd uit in heel gezellige ontmoetingsavonden. Met een mix van bekende en nieuwe gezichten.

-Welkom vanaf 20h00.
-Van 20h30 tot 20h45 stelt Tomeeto zichzelf kort (beloofd!) voor
-Vanaf 20h45 tot … wordt iedereen ingedeeld in chatgroepen, elke chatroom wordt begeleid

Elke chatroom blijft minstens open tot 22u, maar daarna kan je gerust nog blijven plakken. En ook voor je vragen over Tomeeto kan je de hele avond bij de organisatie terecht.

Tot dan?

Petra & het Tomeeto team

Info-Avond & Real live chathuis | zaterdag 8 oktober 20u00 | Inschrijven verplicht (inkom gratis) | Madmum vaartkom 33 Leuven


Inschrijven (verplicht): klik hier

Locatie:

Madmum bar Hungaria, Vaartkom 33, Leuven

Parkeren? Parking Vaartkom Leuven (1ste 4u gratis, max € 3)

Te voet of met de fiets? Dan woon je dus niet ver en zal je het wel vinden. Of je bent ultrasportief, en ook een goed kaartlezer vermoedelijk 🙂

Met het openbaar vervoer? Neem de trein naar Leuven. Vandaaruit is het een kwartier stappen (1,2 km, klik hier voor de route) of 10 minuten met de lijnbus (buitenringbus Leuven, naar halte Leuven Engels Plein: klik hier voor de dienstregeling).

Iets eten vooraf?

Dat kan vlakbij. De Leuvense Vaartkom is een nieuwe ontluikende horeca hotspot. Lekker eten kan je in het Depot, de Noordoever, de Hoorn, ... Klik hier voor meer info. Let op: eten vooraf wordt niet door ons georganiseerd. We raden aan te reserveren (populaire buurt).

Chatrooms met verschillende thema's

Na de korte voorstelling over en door Tomeeto word je ingedeeld in één van de chatgroepjes met verschillende thema's (ca 12 personen per chatroom). In elke groep zit een begeleider of begeleidster van Tomeeto om alles in goede banen te leiden.

Je kan in de loop van de avond veranderen van groep. Je gaat gewoon naar de centrale host die je kan doorsturen naar een andere chatgroep.

Waarover gaan de verschillende chatrooms?

 • Chatgroep Ijsbrekervragen bij Anne-Marie
 • Chatgroep Board- en partygames bij Wim
 • Chatgroep Wat stak je op van de lockdown? bij Marjolein
 • Chatgroep Help, mijn date heeft een hond bij Anne
 • Chatgroep To date or not to date bij Nele
 • Chatgroep Welke relatietaal spreek jij? bij Caro
 • Chatroom Cut the crap babbelhoek bij Leen

Je kan in de loop van de avond veranderen van chatgroep als je wil. Je centrale host (Petra) zal dit in goede banen leiden.

Inschrijven:

Schrijf je hieronder in:
 • DD slash MM slash JJJJ
 • Elke maand een e-mail met daarin ons aanbod voor éénbeslissers.

 • Eventjes geduld...
  Nadat je op de knop "INSCHRIJVEN" hieronder hebt geklikt, kan het zijn dat er eventjes niks lijkt te gebeuren. Maar na hoogstens een half minuutje uit het raam kijken zou je een bevestiging te zien moeten krijgen.
  Mocht dit niet zo zijn, geef ons een seintje (0474 09 61 79 of weekend@tomeeto.be)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.