Blog Augustus: Bevoorrechte Getuige

Ik voel me een bevoorrechte getuige. Deze zomer zie ik zeeën, golven, duinen, zeilen, strobalen, steile bergen, woeste rivieren, diepe canyons, zonsondergangen (toegegeven, sommige ervan enkel op whatsapp ;-)… maar waar ik het meest van onder indruk ben zijn onze deelnemers, zowel klein als groot. Al dat plezier samen, de gesprekken (luide discussies of juist heel persoonlijk), begripvolle blikken, moed, pretoogjes, plagerige steken, uitgelaten gefeest, vertederende knuffels, nieuwe vriendschappen, veerkracht, eindeloos gespeel, …  Ik vind dat zo prachtig, dat ik soms in mijn arm moet nijpen om te geloven dat dit bij Tomeeto is – dat ik zelf uit de grond heb gestampt. En dat een heel leger begeleiders dit mee ondersteunt en mogelijk maakt. En zich er de volle 100 % voor geven.

Samen met 3950 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *