Blog augustus: Foert Moment

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik lijd soms aan teveel-nadenk-itis. Je hebt geen idee hoe creatief mijn brein kan zijn in het bedenken van bekommernissen. Gelukkig komt daar dan het woord “Foert!” to the rescue.

Foert schuift in één lettergreep het valse idee dat we ons leven onder controle zouden hebben van tafel. En brengt het zalige besef dat het er allemaal niet zoveel toe doet. En, dat we dus net zo goed carrement ons goesting kunnen doen.
Al dan niet breed glimlachend en geflankeerd door de middenste vingers van onze beide handen. Is misschien niet netjes, maar o zo therapeutisch 😉

Foert kan bovendien in twee richtingen werken: “foert, ik doe het niet!” (je to-do lijst laten voor wat ie is en schaamteloos lui in de zetel ploffen) of “foert, ik doe het wel!” en uw bakkebaarden laten staan, ook al schaamt uw moeder zich over u op elk familiefeest.

Of (opgepast, hier komt de commerciële clue) om uw schouders op te halen tegen je twijfels over singles weekends “Is dat wel iets voor mij?” “Zijn alle anderen freaks?” En jezelf gewoon een uitgelaten en ontspannend weg-van-alles-en-iedereen weekend te gunnen. Even weg uit je vaste kringen. Snuffel alvast eens in ons vernieuwd aanbod najaarsweekends. En bedenk daarbij dat allerlei andere nieuwsgierige singles hetzelfde aan het doen zijn. Wie weet zijn ze nog leuk ook!

Verder lezen…

Samen met 3450 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.