Blog oktober: Het paradijs is overal

paradise_is_everywhereJe kent wel die rekjes met gratis kaartjes in café’s. Daar pikte ik enkele jaren geleden eentje van mee waarop staat “paradise is everywhere”*. Op dit plaatje ligt iemand te relaxen op een klein groen plekje tussen de wolkenkrabbers.

Ik vond het zo’n mooi idee dat ik dit kaartje nog steeds heb uithangen. Natuurlijk is het heerlijk om in de zon te liggen onder de palmen van een of ander tropisch oord. Maar het is daarom niet enkel daar dat ik mijn beste herinneringen aan heb. Soms ontstaat zo’n paradijselijk moment ook gewoon in een maand als oktober – in een café in de buurt, of met vrienden thuis. Iedereen in de mood, de sfeer is top, je luistert naar elkaars anekdotes en kan er eens smakelijk om lachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *