MONTALIVET FAMILY RESORT: ACTIVITEITEN

SURFEN


SURFMATERIAAL ALTIJD BESCHIKBAAR

De hele week lang staat hoogwaardig surfmateriaal ter beschikking op het strand (10u-17u), zelfs als je geen lessen hebt geboekt. Zo kan je tiener je uitdagen om het eens te proberen – al is het met de bedoeling om eens goed te lachen 😉

SURFLESSEN VOOR ALLE KINDEREN

Voor een beginnende golfsurfer is hilariteit verzekerd als je elkaars grappige pogingen ziet om recht te blijven. En uiteindelijk toch steeds in het water plonst. Maar na een tijdje oefenen kan je al gauw enkele seconden blijven rechtstaan, een zalig gevoel om door zo’n golf meegevoerd te worden. Vooral heel plezant om dit in groep te doen – als je elkaars onhandige en soms ook al coole moves ziet.

Voor alle kinderen is 5x 1,5u les inbegrepen in het reispakket. De lessen worden begeleid door gediplomeerde surfmonitoren, allen in het bezit van een reddersbrevet. De monitoren zijn heel ervaren en enthousiaste surfers. De lessen worden gegeven in kleine groepjes (max. 8 personen per groep) zodat je veel kan leren.

OPTIONELE SURFLESSEN VOOR VOLWASSENEN

Sportieve of nieuwsgierige volwassenen hebben de mogelijkheid om ook lessen te volgen (3x1,5u of 5x1,5u) – dit dient tijdens de boeking doorgegeven te worden aangezien zo de uren en de surfcoaches optimaal ingepland kunnen worden.

ACTIVITEITEN OP EN ROND HET DOMEIN

VRIJE ACTIVITEITEN

Buiten de surflessen hoeft niemand zich te vervelen, op ons terrein bevindt zich een Action Area met beachvolleyvelden, miniramps en een parkour-en work-out-area. Er is ook een speeltuin met o.a. slackline en trampoline.

Pine Beach Paradise is een kleinschalig vakantiedomein, geen overbevolkte massabedoening.

GEORGANISEERDE ACTIVITEITEN VOOR ONZE GROEP

Bijna dagelijks wordt er ’s avonds allerlei georganiseerd: een welkomstdrank zodat iedereen zich snel thuis voelt bij elkaar, battle of the youth (met o.a. swingpaleis), een spektakel dat de ouders al genietend van een aperitiefje kunnen gadeslaan, pastis petanque, soirée rosé op het strand bij zonsondergang, … Uiteraard zijn geen enkele van deze activiteiten verplicht, je neemt deel volgens je goesting.

Op één avond gaan de ouders samen uit eten in het dorp in Villa Arbousier (inbegrepen in het reispakket). Voor de kinderen wordt opvang voorzien, met o.a. een popcorn film avond. Kans klein dat ze je zullen missen ;-).

OMGEVING

DORP MONTALIVET (< 1 km)

  • Dagelijks marktje met lokale specialiteiten – divers aanbod van oesters en andere zeevruchten, charcuteriekraampjes, ambachtelijke producten, souvenirs, …
  • Bruisend centrum met winkeltjes, barretjes, en gezellige adresjes voor een glas of een hap…
  • Gloednieuw skatepark met bowl, ledges, funbox, rails, quarterpipe, …

NATUUR: WIJNGAARDEN, BOSSEN EN STRAND

Pine Beach Paradise ligt in het hart van de Médoc, tussen wijngaarden, pijnboombossen en op 500m van het strand aan de de Atlantische Oceaan. Je kan hier lange strand- en of boswandelingen maken. Of in het dorp een fiets huren en hiermee een prachtige tocht maken, met misschien een tussenstop in een chateau van de Médoc.

EXTRA ACTIVITEITEN

BoardX heeft goede contacten met lokale organisatoren. Volgende activiteiten kan je ter plekke op het vakantiedomein bijboeken (indien beschikbaar):

  • Paardrijden 2u bos (€ 20) of 4u bos en strand (€ 40)
  • Karting (€ 25/kwartier)

NOG VRAGEN?

WIJ STAAN JE GRAAG TE WOORD

BEL 0474 09 61 79 OF MAIL VAKANTIE[AT]TOMEETO.BE

Voor eenoudergezinnen: mama OF papa met kinderen van 8 tem 18 jaar:
13/08-20/08/2022 en 20/08-27/08/2022
Bus vertrekt de avond ervoor en is de ochtend erop terug

Klik hier om te bekijken wat er te beleven valt.

Prijs: 8-12 jr: € 539 | 13-18 jr: € 599 | volwassene: € 979
Je boeking is definitief na ontvangst van het voorschot (30 % van reissom)

Bekijk onze andere éénoudervakanties