WAT IS DE EXTRA ACTIVITEIT TIJDENS JOUW COMBI-WEEKEND?

GOLFEN MET EEN HOEK AF

Boerengolf

De gîte waar het weekend doorgaat ligt op de Ferme de la Bourgade, bekend voor de lekkere melk, boter, kaas, ... maar ook voor zijn boerengolfbaan. Boerengolf is een buitensport overgewaaid uit Nederland. Het is een variatie op het reguliere golfspel. Behalve dat je hier in plaats van over een glooiend grasland, je balletje slaat over weilanden, beekjes, struiken en ja, een occasionele koeienvla (of zeg maar bal, want bij boerengolf hebben deze een diameter van ca 15 cm) . Voorkennis is niet noodzakelijk, integendeel, enige onhandigheid is alleen maar plezant voor je omstaanders 🙂 Tijdens de boerengolf is het moeilijk jezelf al te serieux te nemen. Hilariteit verzekerd!

Voor de voorjaarsweekends 2021 is de extra activiteit nog niet bekend.

SATOKO LEERT JE JAPANS KOKEN

Satoko480

Workshop Japans koken

Satoko Kishimoto kan simpelweg niet kiezen tussen koken en mensen leren koken, dus ze doet het beide met evenveel toewijding. Ze leert je de kneepjes van het vak van zowel de moderne als de traditionele Japanse keuken. Je hebt snel door dat de Japanse keuken zoveel diverser is dan enkel sushi - al is dit nog zo lekker!

Satoko is vooral bedreven in gezonde Japanse dagelijkse kost. Tijdens haar kookworkshops gebruikt ze enkel ingrediënten die hier in België gemakkelijk te verkrijgen zijn. Haar focus ligt op eenvoudig en toch verrassende bereidingen. Zodat je dit gemakkelijk thuis kan namaken. Bovendien zorgt zij voor prints van alle gemaakte recepten.

Satoko is geboren in Tokyo en kwam in haar 20er jaren naar Europa. Ze geeft haar kookworkshops in het engels. Iedereen die echter een beetje engels spreekt of verstaat, kan dit moeiteloos volgen.

Voor de voorjaarsweekends 2021 is de extra activiteit nog niet bekend.

temaki-zushi250gyouza250food3_250