Info Impact Covid-19

Laatste update: 18/09/2020

Wat als... corona er een stokje voor steekt?
Hieronder lees je de mogelijke scenario's:

Mijn vakantie wordt geannuleerd omwille van corona, krijg ik mijn geld terug? (ja)

Tomeeto betaalt je reissom integraal terug als we je vakantie moeten annuleren omwille van corona.

Wat als ik niet kan meegaan omdat ik besmet ben?

In dat geval betaalt je annulatieverzekering alles terug (op de verzekeringspremie na). Een annulatieverzekering kan je via Tomeeto afsluiten (klik hier voor meer info) of via een andere verzekeraar. Heb je geen annulatieverzekering, dan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Wat als ik niet kan meegaan omdat ik in quarantaine moet (maar niet ziek ben)?

Als je in quarantaine moet maar niet ziek bent, komt de annulatieverzekering niet tussen, maar mits voorleggen van een geldig quarantaine-attest, krijg je van Tomeeto een voucher voor je volledige reissom, met een geldigheidsduur van anderhalf jaar.

Wat met de maatregelen?

Elke sector krijgt protocollen met noodzakelijke maatregelen om de pandemie onder controle te houden. Dit gaat over onderlinge afstand, groepsgroottes, gebruik mondmaskers etc. Wij zullen deze protocollen op al onze vakanties volgen. De veiligheid van onze deelnemers staat voorop.

Nog vragen?

Contacteer ons gerust (weekend[at]tomeeto.be of 0474 09 61 79)