Info Impact Covid-19

Laatste update: 27/07/2020


Gaat mijn vakantie met Tomeeto deze zomer door? 

Positieve tendens van juni helaas gekeerd

Begin juni zag alles er positief uit. Wij zijn zo lang mogelijk optimistisch gebleven over de evolutie en de veroepelingen, helaas zagen we ons genoodzaakt enkele van onze vakanties te annuleren wegens negatief reisadvies van Buitenlandse Zaken, of wegens omstandigheden die wel nog toegelaten zijn, maar geen zorgeloze sfeer toelaten.

Welke vakanties gaan wel of niet door?

Vakanties die we bijkomend annuleerden: éénoudervakantie in de Spaanse Pyreneeën (01/08/2020-08/08/2020), vakanties in Portugal (05/09-12/09/2020 en 12/09-19/09/2020) en zeilweekend (28/08-30/08/2020). Alle deelnemers zijn hierover ingelicht en krijgen eerstdaags een volledige terugbetaling.

Naar aanleiding van de Veiligheidsraad van 27/07 bekijken we of en onder welke omstandigheden onze andere vakanties (éénoudervakanties in de Ardennen, surfvakanties in Frankrijk en Hike & Bike vakantie in de Alpen) kunnen doorgaan. Hierover volgt eerstdaags een update.

Wat met de maatregelen?

Elke sector krijgt protocollen met noodzakelijke maatregelen om een heropflakkering van de pandemie te voorkomen. Dit gaat over onderlinge afstand, groepsgroottes, gebruik mondmaskers etc. Wij zullen deze protocollen op al onze vakanties volgen. De veiligheid van onze deelnemers staat voorop.

Ik heb geboekt. Moet ik mijn saldo betalen?

Als je in orde bent met je betaling en Tomeeto moet annuleren in het kader van corona-maatregelen, krijg je gegarandeerd al je geld terug (details: zie hieronder). Als je zelf annuleert, of niet tijdig betaalt, gelden de algemene voorwaarden voor jou, deze zijn minder gunstig dan de corona-regelingen (details zie hieronder). Daarom raden we je aan zeker je saldo op tijd te betalen.

Mijn vakantie wordt geannuleerd omwille van corona, krijg ik mijn geld terug? (ja)

Tomeeto betaalt je reissom integraal terug als we je vakantie moeten annuleren omwille van corona.