PRAKTISCH

Data en leeftijden:
06/07-13/07/2024: Singles 45-60 jr
13/07-20/07/2024: Singles 30-45 jr
beide reizen vertrekken gegarandeerd
Wie is al ingeschreven?

Prijs:
€ 999 (2-persoonskamer)
+€ 95 privé-kamer (met gordijn)
+€ 175 privé-kamer (met deur)
Wat is inbegrepen?

Catering:
Alle maaltijden inbegrepen
(uitz diner vrije dag)
Voor ons bereid en self catering
Frisdranken, wijn, pintjes, koffie en thee inclusief

Aantal deelnemers: max 24
m/v-aantal: fifty-fifty (max afwijking 60/40)

Locatie:
Perpezac-le-Blanc, Correze, Frankrijk

Accommodatie:
Gîtes op Domaine Leyvinie (exclusief voor Tomeeto)

LA DOUCE FRANCE SINGLESVAKANTIE:
AFGELEGEN GITE MET ZWEMBAD

We trekken naar een afgelegen gîte op een prachtig domein met een heerlijke mix tussen relaxen en een gevarieerd aanbod van activiteiten, waar je bij kan aan- of afhaken zoals je wil: kajak, paintball, lokale marktjes, af en toe samen koken, prachtige wandelingen, …

Het domein is exclusief afgehuurd voor Tomeeto - zodat je enkel friendly faces tegenkomt. En verder enkel omringd wordt door een wijds uitzicht op de omliggende heuvels.

Maar niks moet want het laatste wat je wil is van het zwembad weg moeten, als je daar juist uitstekend ligt. Omringd door enkele fijne reisgenoten, met een wijntje in de hand.

Een deel van de charme van de Tomeeto reizen zit immers in de gelijkgestemde deelnemers zelf – en reken er maar op dat in deze setting ieders zonnige kant naar boven komt. Daarnaast zorgt de Tomeeto begeleiding voor een gezond, ludiek groepsgevoel. We willen dat iedereen zich thuis voelt zonder pushy te zijn.

DIT MAAKT DEZE VAKANTIE ZO HEERLIJK

✔ Charmante gîte met zwembad
✔ Afgelegen, met 360° zicht exclusief voor Tomeeto
✔ Mix tussen relaxen en activiteiten
✔ Ludieke avondactiviteiten
✔ Gezond groepsgevoel waar je je snel bij thuis voelt

DIT GARANDEREN WE JE:

Enkel wie binnen je leeftijdsgroep valt, wordt toegelaten.
Aantal mannen/vrouwen fifty-fifty (afwijking nooit meer dan 60/40)
Gezond groepsgevoel. De enthousiaste, betrokken Tomeeto begeleid(st)er zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt in de groep.

PRIJS: € 999

inclusief verblijf in gîte met zwembad, alle maaltijden, allerlei activiteiten en begeleiding

Inbegrepen

Accommodatie Gîtes Domaine Leyvinie:
 • 7 overnachtingen in een 2-persoonskamer (aparte bedden), single kamers beschikbaar mits toeslag
 • volledig geprivatiseerd voor Tomeeto
 • Bedlinnen en badhanddoeken
 • Zwembad 12 x 6 m
 • Dartbord, tafeltennistafel, petanque
Catering:
 • Alle maaltijden (uitz 1x diner boerenmarkt) inbegrepen:
  • ontbijt (7x) en lunch (6x) maken we zelf (groepjes in beurtrol)
  • 1 diner maken we zelf met koken-eten teams
  • andere diners (5x) worden voor ons ter plekke bereid (voetjes-onder-tafel)
 • Alle frisdranken, wijn, pintjes, koffie en thee in de gîte inclusief
Inbegrepen activiteiten:
 • Pool & garden-trophy
 • Begeleide wandeltochten
 • Ludieke avondactiviteiten
En ook:
 • 2 enthousiaste begeleid(st)ers van Tomeeto

Niet inbegrepen

 • Vervoer vanuit België h/t (ca 850 km, carpoollijst wordt voorzien)
 • Vervoer ter plaatse
 • Optie privé-kamer (obv beschikbaarheid: +€95 privé kamer met gordijn | + €175 privé kamer met deur)
 • Optionele activiteiten (kajak paintball)
 • Persoonlijke uitgaven ter plaatse, diner (1x) op de vrije dag
 • Annulatie en/of reisbijstandsverzekering (verzekeringen via Tomeeto af te sluiten: annulatie- en reisbijstand aan 7,95 % van de reissom, enkel annulatie aan 6,5 % van de reissom of enkel reisbijstand aan € 3.3/dag)

PROGRAMMA DAG-AAN-DAG

Het wordt deze week een heerlijke mix tussen relaxen en gevarieerde activiteiten, zowel overdag als 's avonds. Haak op elk moment aan en af zoals je wil, helemaal vrijblijvend, want in deze prachtige omgeving is het gewoon ook zalig chillen, bijkletsen, zonnen, zwemmen, … Niks moet, ’t is vakantie. Eten doen we sowieso altijd samen (alle maaltijden inbegrepen, behalve op de vrije dag).

Twee activiteiten (kajak en paintbal) zijn optioneel, zo kan je zelf afstemmen of je het programma iets meer of minder vol wil.

ZATERDAG: CARPOOL MINGLE

We carpoolen niet zomaar naar Perpezac-le-Blanc. Wie wil kan aansluiten bij onze “carpool mingle” waarbij we op vaste punten afspreken en de passagiers wisselen van auto. Zo is die lange rit in no time voorbij en zijn we geen onbekenden meer, nog voor we in de gîte aankomen.

ZONDAG: POOL & GARDEN TROPHY

Kwestie van ineens ons bladgoud te laten varen, nemen we het in teams tegen elkaar op in een ludieke pool & garden trophy waar je gaat voor het subtiele evenwicht tussen competitiedrang en jezelf niet au serieux nemen.

Na het eten, vers voor ons bereid door de eigenaars, gaan we even op schemerwandeling om te ontdekken in wat voor een mooie streek we wel verblijven.

MAANDAG: KAJAKTOCHT

Vandaag ontdekken we per kajak (optioneel, €19/1p kayak - €32/2p kayak) vanop de Vézère de regio Corrèze. We glijden over het water doorheen een schilderachtig landschappen van oude bomen en gebogen bruggen. Een gezellige activiteit - hoewel de verleiding er altijd is om een ander even onder te spatten 😁.

's Avonds zetten we onze geest op scherp want het is quizzen geblazen.
DINSDAG: KLOVEN EN GROEVE

Vandaag wagen we ons door de diep indrukwekkende kloven van de groeve Pans de Travassac (optioneel, €10pp). Zowel in kikvors- (aw die nek) als vogelperspectief (aaarg, hoog!!). Pans de Travassac is een unieke must see in de streek (Google score 4.5/5).

's Avonds genieten we ongetwijfeld van een bijzonder diner: ingedeeld in kleine teams toveren we een complete Komen-Eten menu in elkaar. Met groepjes voor de apero en de gangen, maar ook voor inkleding en sfeer en gezelligheid. Jullie begeleiding transformeert zichzelf voor de gelegenheid tot strenge, maar rechtvaardige jury. Los van het ludieke en de competitieve is het ook gewoon beregezellig om samen te koken.

WOENSDAG: WANDELTOCHT EN KARAOKE

Vandaag neemt je begeleiding je mee voor een prachtige wandeltocht langs de trails, paden, bossen, heuvels en velden in de Corrèze.

‘s Avonds "genieten" we van elkaars zangtalent tijdens de singstar/karaoke avond, die al eens durft uit te monden in een feestje.

DONDERDAG: MARKT TERRASSON-LA-VILLE-DIEU EN BOERENMARKT

Vandaag struinen we over de markt mee in Terrasson-la-ville Dieu. Niet alleen heb je er een ruime keuze aan streekproducten, deze markt is ook heel mooi gelegen. Het hele stadje ademt een echte La-Douce-France-sfeer.

's Avonds bezoeken we de feestelijke boerenmarkt van Ayen. Een heel gezellige bedoening - très sympa, gekenmerkt door de typische sfeer van Franse dorpsfeestjes. Een persoonlijke aanrader van de uitbaters van onze gîte.

VRIJDAG: PAINTBAL

Paintball (optioneel, prijs 1u - €18pp),  is een teamsport waar veel strategie aan te pas komt. Speels en actiegericht. Je durft er al eens een blauwe plek bij oplopen, maar who cares als je de vlag binnen hebt. Wie liever de impact van de balletjes mijdt, kan als alternatief airsoft (optioneel, €18pp/1u) of minigolf (optioneel,  €7pp) spelen.

‘s Avonds is het - dat ging veéél te snel - al de laatste avond. We blijven na het home made diner nog lang nakaarten op het terras van de gîte. Met klinkende glazen en een zon al een tijdje is verdwijnen onder de omliggende heuvels.

DIT IS ONZE GITE

Onze gîte Leyvinie is een authentieke, charmante gîte, volledig afgelegen in de Corrèze. De gîte en het domein er rond ademen hélemaal het La-Douce-France gevoel uit. Deze gîte is exclusief afgehuurd voor Tomeeto: een garantie voor een gezellige, warme groepssfeer. In een notendop:

 • 7 overnachtingen in 2-persoonskamers (aparte bedden, je kamergenoten zijn van hetzelfde geslacht) – privé kamers beschikbaar mits toeslag
 • exclusief voor Tomeeto – garantie voor een gezellige, warme groepssfeer
 • 16 slaapkamers, 8 badkamers, 12 toiletten, 6 leefruimtes en 6 keukens, waarvan één groot genoeg voor onze hele groep – al eten we liever buiten 😎
 • zwembad van 12 x 6 meter met ligbedden en parasols
 • omgeven door bos en weiland waardoor er 360 graden uitzicht is, regelmatig kunt u ’s ochtends hertjes zien in het dal
 • dartbord, tafeltennistafel, petanque, …
 • betrokken en sympathieke eigenaars wonen op het domein en zorgen voor een instant home gevoel
 • DIT WEER MAG JE VERWACHTEN

  Weergoden zijn onvoorspelbaar, toch dit is het gemiddelde weer in Correze:

  • Maximum dagtemperatuur juli: 27°C
  • Minimum dagtemperatuur juli: 14°C
  • Aantal zonuren/dag juli: 9.7 u

  Meer informatie over het klimaat ter plaatse: Weatherbase.

  Weersvoorspelling vind je op: Accuweather.

  ERNAARTOE: RIJ (SAMEN)

  Afstand Brussel - Perpezac-le-Blanc (FR): 800 km (ca 8u30 rijtijd)

  Wij zorgen voor een interactieve carpoollijst zodat je met anderen kan afspreken om samen te rijden . Carpoolen is economisch, ecologisch en gezellig. We merken vaak dat de carpoolers er al een gezellige roadtrip hebben opzitten (samen gaan eten, boeiende gesprekken onderweg, ...) nog voor de vakantie begint.

  Bovendien kan - wie wil - aansluiten bij onze carpool mingle waarbij we op vaste punten afspreken en de passagiers wisselen van auto. Zo is die lange rit in no time voorbij en zijn we geen onbekenden meer, nog voor we in de gîte aankomen.

  SINGLES VAKANTIES...? WAAROM?

  Door te luisteren naar de wensen en feedback van de deelnemers van de afgelopen jaren, kunnen we vakanties aanbieden die specifiek ingaan op je voorkeuren als single:

  * GARANTIE: groepen met leeftijdsgenoten
  * GARANTIE: een evenwichtige mix tussen mannen en vrouwen (fifty-fifty, max afwijking 60/40)
  * Een sociale groepssfeer waar je vanzelf nieuwe mensen leert kennen
  * Niks moet alles kan

  Dit is voor ons evident, en een garantie, terwijl andere reisorganisatoren hiernaar streven. Je zal het maar voorhebben dat uitgerekend op jouw reis bijna iedereen 20 jaar ouder of jonger is. Of dat je een groep hebt met 12 vrouwen en 3 mannen. Die mannen die oorspronkelijk "hoera!" dachten worden deze sfeer al snel moe. Niet zo bij Tomeeto. Een evenwichtige groepssamenstelling is volledig onze dada.

  NOG VRAGEN?

  WIJ STAAN JE GRAAG TE WOORD

  BEL 0474 09 61 79 OF MAIL VAKANTIE[AT]TOMEETO.BE

  06/07-13/07/2024: Singles 45-60 jr
  13/07-20/07/2024: Singles 30-45 jr

  Prijs: € 999 pp (incl logies, alle maaltijden, dranken, allerlei activiteiten en begeleiding)
  Single kamers op basis van beschikbaarheid: +€ 95 pp toeslag single kamer (met gordijn) | +€ 175 pp toeslag single kamer (met deur)
  Je boeking is definitief na ontvangst van het voorschot en eventuele verzekeringspremie (30 % van reissom)

  Bekijk het complete aanbod voor singles
  Bekijk het aanbod per leeftijdsgroep
  Bekijk onze éénoudergezinsvakanties