LIVE CHATHUIS VOOR SINGLES

Datum:
28/10/2020
20u00 Zoomsessie wordt geopend
20u15 Korte infosessie over Tomeeto
20u30 Opening Chatrooms
Tot zolang het plezant is 🙂

Gratis

Voor wie:
Singles tussen 18 en 888,88 jaar
Max 90 deelnemers

Locatie: In je kot

Welkom in ons live chathuis

Nee, het is geen lockdown meer. Maar ja, héél veel mogen we nu ook niet. En vooral: ons online chathuis was toch al bij al plezant! En het kwam ons ter ore dat na de lockdown er veel offline ontmoetingen uit voorkwamen. Duu-uuus: woensdag 28 oktober is het weer zover. Online deuren: 20u00. Gewoon inloggen en je bent er. Tussen 20u15 en 20u30 krijg je een korte blitz-uitleg over Tomeeto vakanties. Om 20u30 stipt wordt iedereen ingedeeld in chatrooms met verschillende thema's. Je kan ook je chatroom verlaten, en de host vragen je in een andere chatroom te zetten. Je kan dus vrij rondlopen in het chathuis 😉

In elke chatroom is een begeleid(st)er van Tomeeto. Elke chatroom blijft ten minsten open tot 22u, maar dit kan zo lang uitlopen als het maar plezant is. De centrale meeting, blijft open zolang er er volk in de keet is.

Om 22u gaat nog een extra partyroom open, met live DJ, voor wie graag een online danspasje placeert 😉 Wil je graag je favoriete nummers doorgeven? Dat kan!

Geheel gratis. Wil je toch graag iets geven, dan vinden we het fijn als je een vrije bijdrage (vele kleintjes maken één groot) doet aan de Voedselbanken.

ONLINE EXPERIMENT?

Chatrooms met verschillende thema's

In het begin van de avond word je ingedeeld in één van de chatrooms met verschillende thema's (ca 10 personen per chatroom). In elke chatroom zit een begeleider of begeleidster van Tomeeto om alles in goede banen ten leiden.

Wat zijn de thema’s?

  • Chatrooms met gezelschapsspelen
  • Chatroom met weerwolvenspel
  • Chatroom met ijsbrekers
  • Chatroom met pikante vragen 🙂
  • Chatroom filosoferen "Ontdek je plekje. (Her)ontdek jezelf"
  • Chatroom met gewoon gezellig kletsen
  • Partyroom (vanaf 22u)

Je kan de hele avond vrij rondlopen in ons live chathuis: je verlaat gewoon je chatroom en de host in de centrale meeting kan je doorsturen naar een andere chatroom. Of partyroom, want die is er ook, met live Djay.

Dress code

Dresscode in de partyroom: semi-incognito. Zonnebril en/of pruik of eender welk hoofddeksel. Ook leuk is een virtual background op Zoom. Hiervoor kan je een eigen foto gebruiken, of bv een bewegende achtergrond downloaden. Moet niet, maar geeft een leuk effect.

Wat heb je nodig?

  • Een computer, tablet of smartphone met internet.
  • Toegang tot Zoom (je hebt hiervoor geen account of software nodig)
  • Zin om je te amuseren 🙂

VRAGEN?

BEL 0474 09 61 79 OF MAIL INFO[AT]TOMEETO.BE

Tomeeto Online Experiment voor singles:
28/10/2020 vanaf 20u00 tem ...