LIVE CHATHUIS VOOR SINGLES

Datum:
24/04/2021
20u00 Zoomsessie wordt geopend
20u15 Opening Chatrooms
Tot zolang het plezant is 🙂

Gratis

Voor wie:
Singles tussen 18 en 888,88 jaar
Max 90 deelnemers

Locatie: In je kot

Welkom in ons live chathuis 24/04/2021

Stijgende cijfers, dalende cijfers. In afwachting van alles wat we weer in de toekomst gaan mogen, blijven we ons amuseren met de middelen die wel kunnen. Online lukt het ook zeker en vast 🙂

Dus staat er een nieuw online event op het programma. Zoals altijd met chatrooms in verschillende thema's (scroll verder om te thema's te zien) - van luchtige en speelse, over pikante tot meer diepgaande. Begeleid door parels van mensen die hun beste beentje voorzetten om er een geslaagde avond van te maken. En al zeggen we het zelf: onze live chathuizen zijn al bij al echt leuk - oeps, eigenstoef-luchtje.

Zaterdag 24 april is het weer zover. Online deuren: 20u00. Gewoon inloggen en je bent er. Om 20u15 wordt iedereen ingedeeld in chatrooms met verschillende thema's. Je kan ook zo vaak je wil veranderen van chatroom. Kwestie van verschillende thema's te proeven 😉 en meerdere mensen te spreken.

In elke chatroom is een begeleid(st)er van Tomeeto. Elke chatroom blijft minstens open tot 22u, maar dit kan zo lang uitlopen als het maar plezant is. De centrale meeting, blijft open zolang er er volk in de keet is. DJ Fré zorgt dan ook voor een streepje muziek.

Geheel gratis. Wil je toch graag iets geven, dan vinden we het fijn als je een vrije bijdrage (vele kleintjes maken één groot) doet aan De Appeltuin (BE75 3630 9458 5851). De Appeltuin is een mooie, warme, huiselijke plek voor alle zieke kinderen in het UZ Brussel. O.a. kankerpatiëntjes en hun ouders kunnen er terecht om zich te ontspannen, te spelen, les te volgen en samen muziek te maken. Onze begeleidster Sofie is er creatief therapeute.

Chatrooms met verschillende thema's

In het begin van de avond word je ingedeeld in één van de chatrooms met verschillende thema's (ca 10 personen per chatroom). In elke chatroom zit een begeleider of begeleidster van Tomeeto om alles in goede banen te leiden.

Je kan de hele avond vrij rondlopen in ons live chathuis: je verlaat gewoon je chatroom en de host in de centrale meeting kan je doorsturen naar een andere chatroom.

Waarover gaan de verschillende chatrooms?

  • Chatroom Virtual Escape Room (de badkamer van Thomas) bij Philippe
  • Chatroom Weerwolvenspel bij Kris
  • Chatroom Gezelschapsspelen bij Wim
  • Chatroom Improvisatietheater bij Lien
  • Chatroom Stretchen met een tennisbal (voor wandelaars en fietsers) bij Anne-Marie
  • Chatroom Samen lezen & erover babbelen (verrassend fijn om doen) bij Sharmila
  • Chatroom Hooggevoelige mannen bij Elke
  • Chatroom Enneagram & Daten bij Sven
  • Chatroom Pikante room: open en eerlijk gesprek over seks bij Sofie

Je kan zo vaak veranderen van chatroom als je wil. In de centrale meeting zetelen jullie hosts Yannick en Petra.

Later (laat) in de avond gaat de party room open bij DJ Fré

VRAGEN?

BEL 0474 09 61 79 OF MAIL INFO[AT]TOMEETO.BE

Tomeeto Online Chathuis voor singles: 24/04/2021 vanaf 20u00 tem ...