LIVE CHATHUIS VOOR SINGLES

Datum:
06/03/2021
20u00 Zoomsessie wordt geopend
20u15 Opening Chatrooms
Tot zolang het plezant is ūüôā

Gratis

Voor wie:
Singles tussen 18 en 888,88 jaar
Max 90 deelnemers

Locatie: In je kot

Welkom in ons live chathuis 06/03/2021

Pre-lente en pre-versoepelingskriebels?

Heb jij dat ook? De kriebels omdat de lente eraan komt? En misschien ook versoepelingen binnenkort? Weet je wat dat betekent? Dat al wat we gemist hebben, geleidelijk zal terug komen, in het zonnetje! Redenen genoeg om alvast je humeur op te krikken, én misschien nog wat nieuwe gezichten te ontmoeten tijdens ons online event.

Dus staat er alweer een online event op het programma. Zoals altijd met chatrooms in verschillende thema's (scroll verder om te thema's te zien) - begeleid door parels van mensen die hun beste beentje voorzetten om er een geslaagde avond van te maken. En al zeggen we het zelf: onze live chathuizen zijn al bij al echt leuk - oeps, eigenstoef-luchtje.

Zaterdag 6 maart¬†is het weer zover. Online deuren: 20u00. Gewoon inloggen en je bent er. Om 20u15 wordt iedereen ingedeeld in chatrooms met verschillende thema's. Je kan ook zo vaak je wil veranderen van chatroom. Kwestie van verschillende thema's te proeven ūüėČ en meerdere mensen te spreken.

In elke chatroom is een begeleid(st)er van Tomeeto. Elke chatroom blijft minstens open tot 22u, maar dit kan zo lang uitlopen als het maar plezant is. De centrale meeting, blijft open zolang er er volk in de keet is. DJ Fré zorgt dan ook voor een streepje muziek.

Geheel gratis. Wil je toch graag iets geven, dan vinden we het fijn als je een vrije bijdrage (vele kleintjes maken één groot) doet aan ArmenTekort, een organisatie die op een verfrissende manier opkomt tegen kansarmoede.

Chatrooms met verschillende thema's

In het begin van de avond word je ingedeeld in één van de chatrooms met verschillende thema's (ca 10 personen per chatroom). In elke chatroom zit een begeleider of begeleidster van Tomeeto om alles in goede banen te leiden.

Je kan de hele avond vrij rondlopen in ons live chathuis: je verlaat gewoon je chatroom en de host in de centrale meeting kan je doorsturen naar een andere chatroom.

Waarover gaan de verschillende chatrooms?

  • Chatroom De liefde: ga je ernaar op zoek of overkomt het je?¬†bij Kim
  • Chatroom Pikante room: 50 shades of grey (20u30-21u30)¬†bij Sofie
  • Chatroom Pikante room: Upperdare & Speeltjes (21u45-22u30)¬†bij Sofie
  • Chatroom 3 liefdestalen: welke spreek jij? bij Caro
  • Chatroom Samen koken¬†(chili con/sin carne: je krijgt van ons lijst van ingredi√ęnten toegestuurd om in huis te halen) bij Anne
  • Chatroom Lichaamstaal bij flirten bij Anne-Marie
  • Chatroom Virtual Escape Room (de badkamer van Thomas) bij Philippe
  • Chatroom Samen lezen & erover babbelen (verrassend fijn om doen) bij Sharmila
  • Chatroom Gezelschapsspelen: bij Wim

Later (laat) in de avond gaat de party room open bij DJ Fré

VRAGEN?

BEL 0474 09 61 79 OF MAIL INFO[AT]TOMEETO.BE

Tomeeto Online Chathuis voor singles: 06/03/2021 vanaf 20u00 tem ...