PRAKTISCH

Data en leeftijden:
13/07-20/07/2024: Singles 25-39jr
vertrek vrijdagavond 12/07
Wie is al ingeschreven?

Hoe sportief moet je zijn?

Prijs:
€ 895 ingerichte tent (per 2)
-€ 75 korting basic tent
Wat is inbegrepen?

Catering: Vol pension

Aantal deelnemers: max 23
m/v-aantal: fifty-fifty (max afwijking 60/40)

Locatie:
Puyarruego, Huesca, Spanje

Accommodaties:
Ingerichte tent of basic tent

MOUNTAIN ADVENTURE SPANJE VOOR SINGLES 

We trekken naar de Spaanse Pyrenëen voor een adembenemend avontuur. Uitgesleten canyons en grillige rotspartijen zijn het schitterende decor voor deze reis.

Het programma (zie verder) verklapt dat het een spannende, afwisselende week zal worden. Je maakt kennis met canyoning op één van de mooiste plekjes van Europa. Op trektocht wandelen we over paadjes met machtige vergezichten. We raften door wilde wateren en gaan op kajaktocht op het glinsterende El Grado meer waar je in de inhammetjes heerlijk kan zwemmen.

Tijdens dit avontuur verblijven we op een camping in een prachtige setting. 's Avonds kan je chillen aan de bar of kan je nog snel even gaan plonsen in de zwemrivier op een boogscheut voor we samen gezellig aan tafel gaan.

's Avonds praten we honderduit na als we samen aan tafel gaan. Of nakaarten in de loungebar in het camp. Of misschien neem je liever nog even een frisse duik in de zwemrivier?

DIT MAAKT DEZE VAKANTIE ZO HEERLIJK

Unesco Werelderfgoed (Nationaal park Ordesa y Monte Perdido)
✔ Veelzijdige mix van avontuurlijke activiteiten
✔ Ruime loungebar, feestjes
✔ Gediplomeerde, Nederlandstalige begeleiding
✔ Busvervoer mogelijk

DIT GARANDEREN WE JE:

Enkel wie binnen je leeftijdsgroep valt, wordt toegelaten.
Aantal mannen/vrouwen fifty-fifty (afwijking nooit meer dan 60/40)
Gezond groepsgevoel. De enthousiaste, betrokken Tomeeto begeleid(st)er zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt in de groep.

PRIJS: € 895

Verblijf standaard in ingerichte tent (per 2) | Korting basic tent: -€ 75 pp
inclusief vol pension, alle activiteiten, gebruik materiaal, gediplomeerde begeleiding en Tomeeto begeleider

Inbegrepen

Accommodaties en catering:
 • 7 overnachtingen in ingerichte tent (standaardprijs - klik hier voor details over alle verblijfsformules)
 • Ontbijt (7x), lunchpakket (6x), avondmaal: 3-gangenmenu in buffetvorm (7x)
 • Dranken bij ontbijt, wijn en water bij avondmaal
Activiteiten:
 • Gevarieerd avonturen-programma: initiatie touw- en canyoningtechnieken, rotsklimmen, cliffjumpen, canyoning, rafting, trektocht en kajaktocht
 • Nederlandstalige gediplomeerde begeleiding tijdens de avontuurlijke activiteiten, met voldoende ervaring, zodat beginners perfect me kunnen
 • Enthousiaste en betrokken Tomeeto begeleid(st)er gedurende de hele vakantie
 • Huur technisch materiaal (neopreenpakken, helmen, klimgordels, touwen, etc)

Niet inbegrepen

 • Optioneel busvervoer vanuit België (toeslag: € 190 pp, incl. extra ontbijt, lunch en avondmaal en incl. vervoer ter plaatse), voor wie met eigen vervoer komt (ca 1200) wordt een carpoollijst voorzien - hier kan je ook medereizigers zoeken voor een vlucht en huurwagen)
 • Vervoer ter plaatse (bv. rit naar de canyons en terug) voor wie met eigen wagen komt
 • Persoonlijke uitgaven ter plaatse
 • Annulatie en/of reisbijstandsverzekering (verzekeringen via Tomeeto af te sluiten: annulatie- en reisbijstand aan 7,95 % van de reissom, enkel annulatie aan 6,5 % van de reissom of enkel reisbijstand aan € 3.3/dag) - opgelet: voor deze vakantie is een reisbijstandsverzekering verplicht (mogelijk heb je deze al)

WEEKPROGRAMMA

ZATERDAG: AANKOMST OP DE CAMPING EN WELKOMSTAPERITIEF

ZONDAG: INITIATIE TOUW- EN CANYONINGTECHNIEKEN

MAANDAG: ROTSKLIMMEN EN CLIFFJUMPEN

Rotsklimmen is technisch de meest uitdagende bergsport in ons aanbod, op een veilige en verantwoorde manier onder het toeziend oog van bekwame instructeurs. Cliffjumpen is een combinatie van techniek en... jezelf overwinnen. Met het bekende voldaan gevoel achteraf.

DINSDAG: CANYONING

Canyoning is de meest complete en veelzijdige bergsport. Je volgt de loop van een bergrivier en ontdekt zo prachtige stukjes natuur buiten het bereik van de gewone wandelaars. Waterpret met een stevige portie adrenaline en fun!

WOENSDAG: RAFTEN

In een rubber bootje wilde wateren trotseren lukt enkel door echt teamword. Een slag gemist? Geen paniek. Een verfrissend duikje zo af en toe hoort er helemaal bij, hier in het warme Spanje.

DONDERDAG: TREKTOCHT LANGS MACHTIGE VERGEZICHTEN

VRIJDAG: KAJAKTOCHT

Kajaktocht op het prachtige El Grado meer. De inhammen langs de rand van het meer herbergen mooie plekken om te zwemmen, van rotsen te springen en van een lekkere pic-nic te genieten.

ZATERDAG: CHECK-OUT NA LAATSTE GEZAMENLIJK ONTBIJT

ZO ZIET JE VERBLIJF ERUIT

Camp

Ons camp is een beetje een gezellig dorpje waar je na je activiteit een glas drinkt en de doorstane avonturen nog wat aandikt. Of waar je lekker kan chillen na een actieve dag. Met uitzicht op de bergen kan je er volleyballen, kubb spelen, ... Er hangt een heerlijke sfeer om zowel iets te doen als er gewoon te zijn.

2 Types verblijf: ingerichte tent of basic tent

Je kan kiezen uit 2 kampeerformules (met meer of minder inrichting). Elke mogelijkheid heeft z’n eigen charmes.

Klik hier voor meer info over verblijfsformules en prijzen.

DIT WEER MAG JE VERWACHTEN

Weergoden zijn onvoorspelbaar, maar dit is het gemiddelde weer in juli in de regio:

 • Gemiddelde maximumtemperatuur 30°C
 • Gemiddelde minimumtemperatuur 13°C
 • In de regel stralend blauwe hemel of schapenwolkjes
 • Weer in de bergen kan wel grillig zijn: onweer kan voorkomen, meestal is dit ’s avonds
 • ’s Nachts koelt het sterk af in de bergen


Weersvoorspelling vind je o.a. op: Meteoblue.

HOE SPORTIEF MOET JE ZIJN?

 • Ben je een beetje avontuurlijke ingesteld en kan je een hele dag tussen ontbijt en diner wandelen, dan kan je zeker mee.
 • De wandeling wordt gekozen op basis van het niveau van de groep. Zowieso is wandelen altijd met dagrugzakje (geen zware rugzak).
 • Canyoning is laagdrempeliger dan algemeen wordt aangenomen (niks moet, er is altijd een alternatieve route), wel moet je vlot 25 m kunnen zwemmen. 95 % van onze deelnemers heeft nooit eerder canyoning gedaan - de meesten vinden het een zalige ervaring
 • Voorafgaande kennis of ervaring is niet noodzakelijk
 • We zijn actief, maar met de nodige pauzes. Er wordt altijd gewacht op de laatste.

TER INFO

Deze reis wordt georganiseerd door onze partner Mountain Moments (X-Adventure), sinds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in canyoning en avontuurlijke bergsportvakanties voor.

ERNAARTOE: RIJ (SAMEN)

Fotocredit: Lode Desmet

Optioneel busvervoer:


€ 190 pp (incl. extra ontbijt, lunch en licht avondmaal - vervoer ter plaatse wordt ook georganiseerd voor jullie en is inbegrepen)

Als je als enige chauffeur de rit van ca 1200 km  niet goed ziet zitten, kan je optioneel jullie busrit h/t vanuit België bijboeken.

Jullie reizen in een autocar voorzien van comfortabele verstelbare zetels, toilet, full-airconditioning, individuele jetventilatie, individuele leeslampjes en zonwerend glas. Je wordt afgezet en opgehaald vlak aan het vakantieverblijf.

Opstapplaatsen: Antwerpen en Kortrijk
Vertrek vrijdag 12/07 - Graag 30min op voorhand aanwezig zijn.
- Antwerpen verzamelen om 16u30, vertrek om 17u
- Kortrijk verzamelen om 18u30 , vertrek om 19u

Met de eigen wagen/carpoolen:

Brussel – Puyarruego (ca 1200 km, ca 13u30 uur rijden)

Enkele weken voor afreis krijg je een carpoollijst zodat je met anderen kan afspreken om samen te rijden. Carpoolen is economisch, ecologisch en gezellig. We merken vaak dat de carpoolers er al een gezellige roadtrip hebben opzitten (samen gaan eten, boeiende gesprekken onderweg, ...) nog voor de vakantie begint.

Of je kan op deze lijst ook iemand zoeken om dezelfde vlucht te nemen en een huurwagen te delen - aanbevolen luchthavens: Barcelona of Toulouse.SAMEN AAN TAFEL

Dagelijks toveren we met ons Belgisch kookteam verse, smakelijke, toegankelijke maaltijden op tafel.

’s Morgens wordt er een ontbijtbuffet voorzien met verschillende soorten cornflakes, yoghurt, brood, beleg en fruit. Er is ook telkens water, fruitsap, melk, thee en koffie voorzien. Elke dag wordt er iets speciaals voorzien zoals chocoladekoeken, eitjes of andere lekkernijen. ’s Middags nemen we een lunchpakket mee op activiteit om te verorberen bij een magnifiek panorama in de bergen. Het avondmaal wordt ook weer in buffetvorm geserveerd. Voor het voorgerecht is een uitgebreid saladebuffet en soep aanwezig. Bij het hoofdgerecht is er altijd keuze uit 2 tot 3 gerechten. Nadien wordt er nog een nagerecht voorzien.

Voor deelnemers met speciale diëten of allergieën (zoals glutenvrij, lactose-intolerantie…) voorzien wij alternatieve gerechten.

SINGLES VAKANTIES...? WAAROM?

Door te luisteren naar de wensen en feedback van de deelnemers van de afgelopen jaren, kunnen we vakanties aanbieden die specifiek ingaan op je voorkeuren als single:

* GARANTIE: groepen met leeftijdsgenoten
* GARANTIE: een evenwichtige mix tussen mannen en vrouwen (fifty-fifty, max afwijking 60/40)
* Een sociale groepssfeer waar je vanzelf nieuwe mensen leert kennen
* Niks moet alles kan

Dit is voor ons evident, en een garantie, terwijl andere reisorganisatoren hiernaar streven. Je zal het maar voorhebben dat uitgerekend op jouw reis bijna iedereen 20 jaar ouder of jonger is. Of dat je een groep hebt met 12 vrouwen en 3 mannen. Die mannen die oorspronkelijk "hoera!" dachten worden deze sfeer al snel moe. Niet zo bij Tomeeto. Een evenwichtige groepssamenstelling is volledig onze dada.

NOG VRAGEN?

WIJ STAAN JE GRAAG TE WOORD

BEL 0474 09 61 79 OF MAIL VAKANTIE[AT]TOMEETO.BE

Voor singles tussen 25 en 39 jaar:
13/07-22/07/2024

Prijs: € 895 pp | -€ 75 pp korting basic tent
Je boeking is definitief na ontvangst van het voorschot (30 % van reissom + eventuele verzekeringspremie).

Bekijk het complete aanbod voor singles
Bekijk het aanbod per leeftijdsgroep
Bekijk onze éénoudergezinsvakanties