Nieuwsbrief april: éénoudervakanties

1604_eenoudergezinnen300Ik heb een zoontje van acht, Jan. Ik ben verzot op dat ventje. Hij kan behoorlijk grappig doen, ik schiet vaak in de lach als ik hem bezig zie. En hij vertedert me, eigenlijk nog het meest als hij me boos aankijkt. Ik ben een apetrotse mama.

Toch zou ik niet alleen met hem op vakantie gaan. Ik moet namelijk af en toe kunnen bijtanken met volwassenen. Een schuine mop vertellen, en aperitieven. Omgekeerd heeft mijn kind speelkameraden nodig. En, als er iets gebeurt met mij ver van huis, is het veiliger dat er andere volwassenen kunnen inspringen.

Daarom organiseert Tomeeto dit jaar éénoudervakanties. Vele organisaties uit Nederland bieden dit al aan. Maar dan moet je biertjes en judorans lusten, terwijl het pintjes en fruitsap zouden kunnen zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *