Nieuwsbrief december: kwajongensstreken

Als kind hing ik samen met de buurmeisjes graag de kwajongen uit. We belden toen onbekenden uit het telefoonboek op (ooooh!), gooiden bloemen naar binnen door het toiletraampje van Gusta (foei!) of #gecensureerd# (regelrechte schande!)

Altijd spannend, zo verboden dingen doen. Toch zeker als kind. Als volwassene mag zo veel (niemand zegt je je soep uit te eten of op tijd te gaan slapen) en als het verboden is, is het ineens ook wettelijk verboden. Bovendien is er geen grote mens die je vel redt als het misgaat.

Je zou voor minder braafjes door het leven gaan. En toch. Waar ga je dan je belevenissen halen? Er zit niks anders op dan jezelf uit te dagen. Weg uit de routine en het vertrouwde.

In 2017 biedt Tomeeto alle éénbeslissers vele leuke weekends en vakanties aan, zowel voor singles als éénoudergezinnen. Beproefde succesformules, maar ook nieuwe bestemmingen en activiteiten. En wat sowieso altijd verrassend is: als je met ons meegaat, gegarandeerd veel nieuwe gezichten: kwajongens om je te pletter mee te amuseren en nieuwe vriendschappen mee te sluiten.

Ik wens je een guitig 2017! Je kapoen, Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *