TOMEETO'S ONLINE EVENTS VOOR SINGLES

Waarom online events?

Op 12 maart 2020 stond onze camionette ingeladen klaar om vrijdag 13 maart te vertrekken op singles weekend naar het Land van Herve. Zoals bij zovelen stak de corona-crisis daar een stokje tussen. Zoals zovelen moeten we onszelf heruitvinden, tijdelijk toch, want vroeg of laat is de pandemie voorbij. En de periode erna zullen we ongetwijfeld genieten voor 10! Maar in afwachting willen we roeien met de riemen die we hebben. Door onze online events zie je dat je niet de enige bent die alleen thuis zit. En meer nog: je amuseert je, je leert nog steeds nieuwe mensen kennen, en voor je het weet verdwijnt het hele corona gedoe even naar de achtergrond. En dat is wat dat het Tomeeto team ongelooflijk veel voldoening en energie geeft. Dus: van harte welkom op onze online events.

Helemaal gratis

We organiseren dit met veel plezier en gratis. Wil je toch iets geven? Dan vragen we je om een centje (vele kleintjes maken één groot) te storten aan een goed doel. Regelmatig stellen we een ander goed doel voor.

LIVE CHATHUIS

Zaterdag 23/01/2021, 20u

INFO & INSCHRIJVEN >>

Verschillende begeleide chatrooms met allerlei thema's. Je kan ook zo vaak je wil veranderen van chatroom.

Gratis. Met vrije bijdragen voor het Wit-Gele Kruis.
-

LIVE CHATHUIS

Zaterdag 13/02/2021, 20u

Binnenkort meer informatie

Verschillende begeleide chatrooms met allerlei thema's. Je kan ook zo vaak je wil veranderen van chatroom.

Gratis. Met vrije bijdragen voor een Hoeilaarts éénoudergezin.
-

EENMALIG CHATHUIS

Zaterdag 06/02/2021, 20u

Binnenkort meer informatie

Een speciale en unieke editie voor koppels die elkaar bij Tomeeto hebben leren kennen. We willen jullie graag eens terug zien. Met virtual escape rooms. Awards. Bijbabbelen en zoveel van chatroom veranderen als je wil.

Gratis. Met vrije bijdragen voor een Hoeilaarts éénoudergezin.
-

ONLINE POPUP CAFE

onze lévendige facebookgroep

naar Tomeeto's Online Popup Café >>

Een heel actieve besloten facebookgroep door en voor ondertussen meer dan 600 actieve leden. Afspreken om met 4 buiten te wandelen? Grappen en grollen? Een super geslaag Masked Singer event? Het gebeurt allemaal in ons Online Popup Café...

Gratis.
-

Online stoom aflaten of eens goed lachen? Wit wijntje? Klik hieronder