Tomeeto’s Online Live Quiz 8

Ja Dames en Heren, het is iets met die corona. Het blijft maar duren. Maar we blijven onszelf even goed op het scherp van de snee houden. Met onze 8ste online live quiz op zaterdag 28 november. NIet vergroeien met je zetel als een couch potato. Het puntje van je stoel zal volstaan tijdens deze quiz.

En met een beetje chance is dit niet enkel een leuke avond, maar alvast een online uitbreiding van je vriendenkring. Zodat je na de lockdown al meteen een verse lading volk hebt om pintjes mee te gaan pakken.

Geheel gratis.

Wil je toch iets geven? Dan vragen we, geheel vrijblijvend, om rechtstreeks aan Vrienden van Tejo per persoon 2 eurootjes te storten. In de Tejo huizen over heel Vlaanderen kunnen jongeren terecht die het psychisch moeilijk krijgen.

Hoe? Wie? Wat? Waar?

Tomeeto deelt de ploegjes in

 1. Schrijf je in (gratis), ten laatste donderdag 26/11 om 14u00
 2. Je krijgt ten laatste vrijdgag 27/11 om 16u van Tomeeto een mail met de gegevens van je 3 ploegmaten (surprise, life's like a box of chocolats) - in de mate van het mogelijke bestaat een ploegje uit 2 mannen en 2 vrouwen van ongeveer dezelfde leeftijd
 3. Je spreekt onderling af, en maakt best al eens kennis met elkaar voor de quiz, zodat de ploegspirit erin zit

ps: wil je graag met iemand die je kent in je ploegje zitten? Dat kan ook. Laat dit dan weten in het opmerkingenveld bij je inschrijving (liefst niet laten weten via mail, sms, whatsapp, messenger, ... of ... want soms verliezen we het overzicht 😉

De Quiz zelf

 1. Begin een 20-tal minuutjes (of nog vroeger) voor de quiz alvast te aperitieven via videocall met je ploegmaten. Nog zo gezellig en zo heb je geen technisch gedoe tijdens de quiz.
 2. Iedereen logt 10 minuten voor het begin van de quiz in via Zoom om de quizmaster te horen (hij leest de vragen voor).
 3. Per ronde krijg je een mail met een formulier om in te vullen. 1 iemand van je groepje vult dit in

De winnaar

Geen exuberante prijzen, maar wel eeuwige roem en aanzien voor het winnende ploegje.

Hoe deelnemen?

Deelname is gratis.
Maximum aantal deelnemers: 80 (20 ploegjes van 4)
Vereisten voor deelname zijn:

 • je beschikt over een computer met goede internetverbinding
 • je hebt hiernaast ook een smartphone of tablet waarop je kan videobellen (bv. met messenger, whatsapp of gelijkaardig)
 • zorg er ook voor dat je toestellen opgeladen zijn, of nog beter: netwerkvoeding hebben (batterijverbruik tijdens zoom en videobellen is hoog)

Klik hier om je in te schrijven.

Nog goed om weten

 • Alle praktische informatie (o.a. inloggegevens zoom) zal tijdig worden doorgemaild.
 • De kwis is heel divers met vragen over actualiteit, muziek, geschiedenis, sport, natuur, politiek, aardrijkskunde, film en TV, kunst en cultuur enz.
 • Er zullen eerder makkelijke vragen aan bod komen, maar anderzijds ook eerder pittigere vragen.
 • Tomeeto deelt de kandidaten in in ploegjes van 4, indien mogelijk 2 mannen en 2 vrouwen
 • Deelname is puur voor het plezier, er zijn geen prijzen aan verbonden. Dus niet nodig om vals te spelen en alle antwoorden te gaan opzoeken via de computer. 😉

Je strenge maar rechtvaardige Quizmaster: Mark Van de Casteele

De online quiz wordt in goede banen geleid door de Erik Van Looy van het online quizzen 😉 Mark Van de Casteele. Heeft ondertussen al meerdere online quizzen georganiseerd. En bovendien al twee keer op Tomeeto weekend meegeweest.

Mark zal strak maar rechtvaardig de quiz in goede banen leiden.

Schrijf je hier in voor Tomeeto's Live Online Quiz (gratis)

Inschrijven mogelijk tem donderdag 26 november om 14u00

Wil je graag met iemand die je kent in je ploegje? Dat kan, mits (1) deze persoon ook via dit formulier ingeschreven is en (2) minstens 1 iemand dit in het opmerkingenveld van het formulier heeft opgegeven. Aanvragen via sms, whatsapp, aparte mail, messenger, ... komen in de verstrooidheidsmolen van de organisatie terecht en zullen vermoedelijk vergeten worden 🙂

 • Indien nog vrij

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Wat ook je wensen zijn, zover we kunnen houden we er rekening mee 😉 Wil je graag met iemand die je kent in je ploegje zitten, laat het hier weten:
 • Elke maand een e-mail met daarin ons aanbod voor éénbeslissers.

 • Eventjes geduld...
  Nadat je op de knop "INSCHRIJVEN" hieronder hebt geklikt, kan het zijn dat er eventjes niks lijkt te gebeuren. Maar na hoogstens 10x foutloos "de koetsier poetst de koets met postkoetspoets" uitspreken, kom je op onze "bedankt" pagina terecht.
  Mocht dit niet zo zijn, geef ons een seintje (0474 09 61 79 of info@tomeeto.be)
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.