Verenigingen voor singles zijn out. Open aanbod is in.

PERSBERICHT info-avond van 3 singles organisaties (20 feb 2016, Blauwe Schuit, Leuven)

Leuven – Verenigingen voor singles zijn out. Singles willen kunnen kiezen tussen een open aanbod, zonder zich op één organisatie vast te pinnen. Dat hebben de drie jonge ondernemers van Tomeeto, I Can Be en Single, Sail and Sun goed begrepen. Zij slaan de handen in elkaar op een gezamenlijke info-avond op zaterdag 20 februari in de Blauwe Schuit in Leuven.

Zowel Tomeeto als Single, Sail and Sun hebben meegewerkt aan een thesis van de K.U.Leuven over singlereizen. Zij zijn goed op de hoogte van wat singles belangrijk vinden op vakantie. “Wij zorgen altijd voor groepen met leeftijdsgenoten, en een evenwichtige mix in het aantal mannen en vrouwen,” legt Petra Michiels van Tomeeto uit. “Andere reisorganisaties streven hier naar, terwijl dit bij ons een garantie is.”

Lieven De Clercq van I Can Be vult aan “Wij stellen onze drie organisaties bewust op dezelfde avond aan hetzelfde publiek voor. “De single” bestaat namelijk niet. Ons publiek is breed en gevarieerd. Vinden ze bij de ene onderneming hun gading niet, dan allicht wel bij een van de twee andere.”

Alle drie ondernemers van Tomeeto, I Can Be en Single, Sail en Sun zijn geïnspireerd door voorbeelden van onze Noorderburen. Workshops en reizen voor singles zijn in Nederland al goed uitgebouwd en ingeburgerd. “Vlaanderen is bij zulke initiatieven altijd een beetje achterop t.o.v. de Nederlanders, maar de markt is er duidelijk klaar voor als we zien hoeveel boekingen wij binnen krijgen,” getuigt Pieter Huygens van Single, Sail and Sun.

Praktisch: Info-avond door 3 jonge organisaties voor singles:
Locatie: DE BLAUWE SCHUIT (1 ste verdieping), Vismarkt 16 Leuven
Datum: zaterdag 20 februari 2016, 20h

Plaatsen zijn beperkt tot 75 personen. Evenement is reeds zo goed als volzet.
De drie organisatoren zijn echter ook via telefoon of e-mail heel aanspreekbaar.
De drie organisaties geven ook een nieuwsbrief uit, waarin geïnformeerd wordt over volgende evenementen.

Bij vragen kan u ons steeds contacteren:

Tomeeto – Weekends en vakanties voor singles en eenoudergezinnen:
Petra Michiels
0474 / 09 61 79
petra[at]tomeeto.be
www.tomeeto.be

I Can Be – Workshops en events voor singles:
Lieven De Clercq

Single, Sail and Sun – Zeil- en skireizen voor singles
Pieter Huygens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *