4-DAGEN-SKI VOOR SINGLES 2023

VOLZET - boeken niet meer mogelijk

Volgende wintersport voor singles komt eraan in 2024...

PRAKTISCH

Prijs: € --- (details)

Data en leeftijden:
03/03-08/03/2023:
Singles 30-45 jr
Singles 45-60 jr
Wie gaat al mee (leeftijden)?

Aantal deelnemers:
Maximum 44
Min 18 plaatsen gereserveerd per leeftijdsgroep
m/v-evenwicht in elke leeftijdsgroep
(max afwijking 60/40)

Locatie: Val Cenis, Frankrijk

Skigebied: Val Cenis, Franse Alpen

Accommodatie: Hotel Alpazur*** Val Cenis

Formule: Half pension
(incl. ontbijt na busrit en avondmaal voor vertrek)

4-DAGEN-SKI VOOR SINGLES

Wat dacht je van 4 dagen heerlijk skiën of boarden op de wit besneeuwde Alpenflanken? En dit in plezant gezelschap?

Met één dag meer dan een shortski (dat maakt de verplaatsing meer de moeite) kan je met met twee dagen verlof nemen bijna 4 dagen naar hartenlust skiën of snowboarden. Bovendien reis je met een luxe autocar. Geen vermoeiende autorit, geen gedoe met sneeuwkettingen, maar gewoon achteruit leunen, je reisgenoten leren kennen tijdens de busrit en 's morgens wakker worden met uitzicht op de besneeuwde Alpentoppen van Val Cenis.

Skiën kan je in groepjes volgens niveau. De skiërs van andere niveaus leer je kennen tijdens het tafelen in het gezellige restauranten tijdens de dagelijks après-ski natuurlijk – waar we je graag op enkele shotjes of consumpties trakteren. Bij Tomeeto gaan we altijd voor een fijn en ongedwongen groepsgevoel.

DIT GARANDEREN WE JE:

Enkel wie binnen je leeftijdsgroep valt, wordt toegelaten.

Aantal mannen/vrouwen fifty-fifty (afwijking nooit meer dan 60/40)

✔ Enthousiaste, betrokken Tomeeto begeleiding (zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt in je groep)

PRIJS: € ---

inclusief busreis h/t, 5 overnachtingen, skipas 4 dagen, half pension, après-ski

Inbegrepen

+ Enthousiaste en betrokken Tomeeto begeleiding

+ Skipas 4 dagen Val Cenis

+ 2 overnachtingen tijdens het vervoer h/t België-Frankrijk per royal class autocar

+ 3 overnachtingen in Hotel Alpazur*** in een 2-persoonskamer (aparte bedden, eigen badkamer), je deelt je kamer met iemand van hetzelfde geslacht)

+ Energiek ontbijt (4x)
+ 's Avonds 3-gangenmenu (4x)
+ Ook ontbijt vlak na busrit zaterdagochtend – en diner dinsdagavond voor vertrek zijn inbegrepen

+ Enkele gratis shotjes en/of consumpties tijdens de dagelijkse après-ski

+ WiFi

+ toeristentaks

Niet inbegrepen

- Niet inbegrepen drankjes

- Toeslag privé-kamer +€ 145

- Huur ski- of snowboardmateriaal (kan bij ons: klik hier voor de mogelijkheden en precieze prijzen)

- Skilessen (kan je bij ons boeken, klik hier voor meer info)

- Annulatie en/of reisbijstandsverzekering (verzekeringen via Tomeeto af te sluiten: annulatie- en reisbijstand aan 7,9 % van de reissom, enkel annulatie aan 6,5 % van de reissom of enkel reisbijstand aan € 25)

OPMERKING: Organiseer je liever zelf je vervoer? Dat kan ook, in dat geval betaal je € 45 minder.

VOLZET - boeken niet meer mogelijk

Volgende wintersport voor singles komt eraan in 2024...

SKIGEBIED VAL CENIS

Het skigebied Val Cenis ligt aan de voet van de Mont Cenis op de grens van Italië en Frankrijk aan het einde van Maurienne vallei. Het gebied ligt tussen het prachtige nationale park van Vanoise en het regionale park van Avigliana in Italië. De besneeuwde alpenweiden bieden prachtige lange afdalingen langs brede pistes door mooie dennenbossen. Het is een mooi authentiek gebied, ook wat de dorpen betreft. Deze zijn sfeervol en ook de nieuwbouw is in stijl opgebouwd.

Met 125 km piste heeft dit skigebied de ideale grootte om 4 dagen te skiën. Het is niet immens, waardoor je de andere Tomeeto skiërs regelmatig tegenkomt, wat het extra gezellig maakt op de piste. Bovendien is er met 18 km groene, 55 km blauwe, 42 km rode en 10 km zwarte een leuke variatie van super relaxed tot pittig skiën. Al geven we toe dat de extreme skiër op zijn honger kan zitten, dit wordt ruimschoots goed gemaakt door de gemoedelijkheid van het gebied.

Hoogste punt: 2800 m, laagste punt: 1300 m, dorp:  1440 m

Website skigebied >>

HOE VERLOOPT JE 4-DAGEN-SKI BIJ TOMEETO?

(Bijna)* 4 dagen skiën / snowboarden

Is vier dagen op de latten op zich genoeg voor jou? Wil je je andere vakantiedagen opsparen omdat je graag meerdere keren per jaar op reis gaat? Dan is deze vakantieduur misschien wel net op jouw maat. Met één dag meer dan een shortski (dat maakt de verplaatsing meer de moeite) kan je met twee dagen verlof nemen bijna vier dagen naar hartelust skiën. Vrijdagavond vertrekken, woensdagochtend terug in België. Bovendien reis je met een royal class autocar. Geen vermoeiende autorit, geen gedoe met sneeuwkettingen, maar gewoon achteruit leunen en je reisgenoten leren kennen. En 's morgens wakker worden met uitzicht op de indrukwekkende toppen van de ondergesneeuwde Alpen.

*Je hebt een skipas van 4 dagen, maar zal op de aankomst-dag pas in de late voormiddag kunnen beginnen skiën/snowboarden.

Skiën in groepjes volgens niveau

Je wordt per leeftijdsgroep ingedeeld in skigroepjes volgens niveau: blauw - licht rood – donker rood – zwart (afhankelijk van het niveau van de deelnemende skiërs). Je kan uiteraard altijd wisselen als de skimicrobe je tot meer uitdaagt. Of als je het even wat kalmer aan wil doen. Het lichtste niveau wordt begeleid door je Tomeeto begeleid(st)er. Bij de andere niveaus wordt een initiatiefnemer onder de ingeschrevenen aangeduid. Je kan ook alleen op pad, of met je favoriete nieuwe reisgezellen, aanhaken is geheel vrijblijvend.

Heb je nog nooit geskied? Neem dan even contact op met de organisatie (0474 09 61 79).

Leeftijdsgroepen

Op deze vakantie gaan twee leeftijdsgroepen tegelijk mee. De formule zit zo in elkaar dat je eerst en vooral je eigen groep leert kennen. Om te beginnen word je per leeftijdsgroep samen gezet op de bus, heeft elke leeftijdsgroep een aparte begeleider en aparte tafels bij het het avondeten. Geleidelijk aan leer je ook de anderen kennen. Beschouw het dus als een kangoeroe-principe: je zit in je eigen groep, die deel uitmaakt van een nog groter geheel.

Groepssfeer bij Tomeeto

Bij Tomeeto houden we enorm van een fijn en ongedwongen groepsgevoel. De gezamelijke busrit naar het skigebied, is al een eerste kennismakingsmoment. Je stapt als onbekenden op de bus, en nog voor je in het skigebied bent, ken je je reisgenoten al een beetje. Bovendien beschikt ons skiverblijf over gezellige gemeenschappelijke ruimtes waar voldoende plaats is voor de hele groep. Zo is er een hip ingericht restaurant, een uitnodigende bar, een zalig zonneterras en een relaxte chill-out-room. Afhankelijk van onze planning wordt in deze ruimtes telkens een "Tomeeto only" zone gereserveerd, zodat we elkaar er gemakkelijk kunnen ontmoeten. Voel je evenwel nooit verplicht, haak aan volgens je eigen tempo en goesting.

HOTEL EN CATERING

HOTEL

HOTEL*** ALPAZUR, VAL CENIS

Je verblijft in hotel*** Alpazur, Val Cenis. Een charmant hotel op 200 m van de piste en in het dorpscentrum van Val Cenis. Voorzien van alle comfort voor een zorgeloos heerlijk verblijf tijdens je wintersportvakantie:

+ 2-persoonskamers met aparte bedden en eigen badkamer

+ Restaurant met heerlijke home made streekgerecht en gevarieerde wijnkaart
+ Gezellige bar met pooltafel
+ Sfeerige salon met open haard

+ Gratis WiFi
+ Sauna en jacuzzi (toeslag)

CATERING

Ontbijt (inclusief)

Elke dag begint met een energiek ontbijt. Zo ben je klaar om een volledige dag de piste aan te vallen.

Avondmaal (inclusief)

Elke avond is voor ons een heerlijk drie-gangenmenu voorzien in het hotel. Voor onze groep wordt een deel van het restaurant gereserveerd, zodat we gezellig samen kunnen tafelen.

VERVOER: ROYAL CLASS AUTOCAR BELGIË – FRANKRIJK H/T

Een busreis is een ontspannen manier van reizen. Geen gedoe met zelf rijden, sneeuwkettingen, etc. Je vakantie begint vanaf de minuut dat je op de bus stapt. Zo kan je alvast kennis maken met je skigenoten en je reisbegeleid(st)er.
Je reist in een Royal Class-autocar. Ze zijn voorzien van luxueuze verstelbare zetels, armsteun, voetsteun, klaptafeltje met bekerhouder, bar, koude en warme dranken, koelkast, toilet, radio-cd, dvd-speler, full-airconditioning, individuele jetventilatie, individuele leeslampjes, zonwerend glas. Je wordt afgezet en opgehaald vlak aan het skiverblijf.

Opstapplaatsen: Antwerpen, Gent en Leuven

Organiseer je liever zelf je vervoer? Dat kan ook, in dat geval betaal je € 45 minder.

SKI'S OF SNOWBOARD HUREN?

Dat kan bij ons. Het materiaal is te huren in verschillende kwaliteitsklassen. Ben je een beginnende skiër, dan zal de kwaliteit minder verschil maken op de piste. Ben je een gevorderde of ambitieuzere skiër/snowboarder, dan beleef je meer plezier aan het net iets betere materiaal. Daarom zijn de tarieven van het verhuurde materiaal ingedeeld volgens ski-niveau. Zie het als niet-bindend advies. Hieronder vind je de tarieven voor de materiaalhuur  (voor je hele periode). Contacteer ons gerust bij vragen hierover.

VERT / GROEN 

SKI VERT latten en stokken: + € 35
SKI VERT complete set: + € 59

BLEU / BLAUW

SKI BLEU latten en stokken: + € 66
SKI BLEU complete set: + € 88

ROUGE / ROOD

SKI/SNOWBOARD ROUGE latten en stokken/board: + € 78
SKI/SNOWBOARD ROUGE complete set: + € 104

NOIR / ZWART

SKI/SNOWBOARD NOIR latten en stokken/board: + € 90
SKI/SNOWBOARD NOIR complete set: + € 120

OVERIG

SKI/SNOWBOARD enkel botten: +€ 24

SKILESSEN

Wil je met gezwinde skimoves iedereen het nakijken geven, of gewoon door een betere techniek meer plezier beleven aan het skiën of snowboarden? Dan kan je skilessen overwegen. Dit kunnen wij voor jou regelen.

Groepslessen

Alle ski- of snowboardlessen worden georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke Franse skischolen - ‘École de Ski Française’, oftewel afgekort ESF. Je hebt de keuze uit verschillende niveaus, steeds in groepjes van 7 tot maximaal 14 personen. Een lessenpakket bestaat uit twee lesdagen. Elke les duurt 2,5 uur en gaat door in de voor- of de namiddag, naargelang de beschikbaarheid, en kost je € 125. De taalbarrière hoeft je niet af te schrikken, want alle lesgevers zijn minstens Engelstalig (al kan het op z'n 'Allo 'Allo's zijn) en stellen alles in het werk om je in de meest comfortabele omstandigheden vooruitgang te doen boeken.

Ski- en snowboardlessen worden apart gegeven. En zijn beschikbaar in volgende niveaus. Heb je nog nooit geskied, neem dan best even telefonisch contact op met Tomeeto (0474 09 61 79).

Niveau's lessen

CLASSE 1 - beginner: Je hebt al minstens één week ski- of snowboardervaring en je kan zelfstandig een blauwe piste af komen.

CLASSE 2 -  gemiddeld: Je hebt al twee of drie weken ski- of snowboardervaring en je hebt reeds een eerste keer de rode pistes verkend.

CLASSE 3 - gevorderd: Je bent al meerdere keren gaan skiën of snowboarden en je komt vlot naar beneden van de rode pistes.

CLASSE 4 - expert: Er is geen piste-niveau dat nog geheimen voor je heeft en je zoekt graag de grenzen op.

NOG VRAGEN?

WIJ STAAN JE GRAAG TE WOORD

BEL 0474 09 61 79 OF MAIL VAKANTIE[AT]TOMEETO.BE

Ski 4-daagse voor singles:
03/03-08/03/2023: Singles 30-45 jr | Singles 45-60 jr

Prijs: € --- inclusief busreis h/t, 5 overnachtingen, 4 dagen skipas, ontbijt en avondmaal, après-ski
Je boeking is definitief na ontvangst van het voorschot

VOLZET - boeken niet meer mogelijk

Volgende wintersport voor singles komt eraan in 2024...

 

SINGLES VAKANTIES...? WAAROM?

Door te luisteren naar de wensen en feedback van de deelnemers van de afgelopen jaren, kunnen we vakanties aanbieden die specifiek ingaan op je voorkeuren als single:

* GARANTIE: groepen met leeftijdsgenoten
* GARANTIE: een evenwichtige mix tussen mannen en vrouwen (fifty-fifty, max afwijking 60/40)
* Een sociale groepssfeer waar je vanzelf nieuwe mensen leert kennen
* Niks moet alles kan

Dit is voor ons evident, en een garantie, terwijl andere reisorganisatoren hiernaar streven. Je zal het maar voorhebben dat uitgerekend op jouw reis bijna iedereen 20 jaar ouder of jonger is. Of dat je een groep hebt met 12 vrouwen en 3 mannen. Die mannen die oorspronkelijk "hoera!" dachten worden deze sfeer al snel moe. Niet zo bij Tomeeto. Een evenwichtige groepssamenstelling is volledig onze dada.