Blog september: valrepen rapen

Een willekeurige alledaagse situatie: je delft het onderspit bij een vechtpartij op een rooftop en wordt onherroepelijk over de rand geduwd. Als je zo al die verdiepingen voorbij zoeft, en alle Ikea interieurs en je leven aan je voorbij ziet flitsen, besef je “it’s over, ik ga naar de pieren”. Maar dan blijk je te landen op het zeil van een trampolineverhuisfirma.

Gelijkaardige situaties: tijdens de laatste minuut wordt de winnende goal gescoord. Of op een feestje sta je op punt om naar huis te gaan, als plots je favoriete dansplaat wordt gedraaid en je uiteindelijk tot de laatste blijft. Of je zei je Tinder-profiel totaal gedesillusioneerd op en die laatste date blijkt zo’n verrassend klik. Of of of … 🙂

Het punt: onverwachte plotwendingen zijn altijd mogelijk, tot het einde. Daarom: vier elke dag tot de laatste minuut. Onderschat niet wat op de valreep nog te rapen valt.

En daarom: ‘t is niet omdat de zomer voorbij is, dat het jaar voorbij is. On the contrary, tijdens de najaarsweekends gaan we ons weer te pletter amuseren. En kwestie van ons in 2022 tot de allerlaatste minuut te amuseren, vieren we ook oudjaar samen. Wie weet wat kan zo op de valreep van 2022 zoal gebeuren?

Samen met 4950 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *