Tomeeto’s Offline Wandelchallenge 23 mei

Geïnspireerd op de oberopdracht van De Mol op Vier

Eindelijk kan Tomeeto een buitenevent organiseren! En wat anders als wandelen? Het is de nieuwe nationale sport van België geworden. Maar zoals je het van ons gewoon bent, geven we het wandelen een leuk jasje. Het principe van onze uitdaging is zeer eenvoudig en gaat als volgt.

Samen met 9 streekgenoten ga je op wandel, en niet zomaar een zondagse wandeling. Nee, een oberwandeling. Op die wandeling leer je elkaar beter kennen en werk je samen om een doel te bereiken. Het doel? Met 2 plateaus met elk 5 gevulde glazen een afstand van 5 kilometer overbruggen. Afwisselen mag, gekke foto's nemen des te meer. Op deze manier krijgt het eerste Tomeeto buitenevent nog meer kleur.

Geheel gratis.

Wil je toch iets geven? Dan vragen we, geheel vrijblijvend, om rechtstreeks aan Ahosa vzw per persoon enkele eurootjes te storten. Ahosa steunt slechthorende/dove personen, die door het mondmaskergebruik dreigen extra geïsoleerd te raken.

Hoe? Wie? Wat? Waar?

Tomeeto deelt de ploegjes in

 1. Schrijf je in (gratis), ten laatste zaterdag 15/05/2021
 2. Je krijgt maandag 17/05/2021 van Tomeeto een mail met de gegevens van je 9 tochtgenoten (surprise, life's like a box of chocolats) - in de mate van het mogelijke streekgenoten van jou
 3. Jullie contacteren elkaar en spreken onderling af (je kiest zelf welke wandeling, vertrekpunt- en uur, etc)

ps: wil je graag met iemand die je kent in je groep zitten? Dat kan. Laat dit dan weten in het opmerkingenveld bij je inschrijving (liefst niet laten weten via mail, sms, whatsapp, messenger, ... of ... want soms verliezen we het overzicht 😉

De wandeling zelf

 1. Jullie kiezen met jullie groepje zelf je wandeling en spreken onderling een startuur en vertrekplaats af. De wandeling moet minimaal 5 km lang zijn, maar mag zeker langer zijn.
 2. 5 km van jullie wandeling leggen jullie af met 2 gevulde plateaus per groep. Onderling plateaus afwisselen mag.
 3. Je neemt enkele knotsgekke foto's en maakt een filmpje van max. 1 minuut (verdere instructies volgen in onze mail van 17 mei)

Hoe? Wie? Wat? Waar?

Hoe deelnemen?

Deelname is gratis.
Maximum aantal deelnemers: onbeperkt (indeling in groepjes van  max 10 personen)
Inschrijven kan je hieronder.

Schrijf je hier in voor Tomeeto's Wandelchallenge (gratis)

Inschrijven mogelijk tem zaterdag 15 mei

Wil je graag met iemand die je kent in je groep? Dat kan, mits (1) deze persoon ook via dit formulier ingeschreven is en (2) minstens 1 iemand dit in het opmerkingenveld van het formulier heeft opgegeven. Aanvragen via sms, whatsapp, aparte mail, messenger, ... komen in de verstrooidheidsmolen van de organisatie terecht en zullen vermoedelijk vergeten worden. ☺

 • Hidden

  Indien nog vrij

 • DD slash MM slash YYYY
 • Wat ook je wensen zijn, zover we kunnen houden we er rekening mee 😉 Wil je graag met iemand die je kent in je groep zitten, laat het hier weten:
 • Elke maand een e-mail met daarin ons aanbod voor éénbeslissers.

 • Eventjes geduld...
  Nadat je op de knop "INSCHRIJVEN" hieronder hebt geklikt, kan het zijn dat er eventjes niks lijkt te gebeuren. Maar na hoogstens 10x foutloos "de koetsier poetst de koets met postkoetspoets" uitspreken, kom je op onze "bedankt" pagina terecht.
  Mocht dit niet zo zijn, geef ons een seintje (0474 09 61 79 of info@tomeeto.be)
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.