Blog Februari: Graag gezien worden

Kwaaie tongen beweren dat mannen maar één ding willen. Ik veronderstel dat een tekeningetje hierbij overbodig is 😉 Toch durf ik beweren dat er iets is dat mannen nog liever willen: graag gezien worden. En vrouwen trouwens ook! Of we nu in één vloeiende beweging achteruit kunnen inparkeren of in no time een salade op tafel kunnen toveren :-), ons diepste verlangen is precies hetzelfde: graag gezien worden tot in de topjes van onze tenen.

Als single begeef je je misschien soms in de “arena” van het daten. Daar waar het mooiste geluk lonkt, schuilen helaas ook de gevaarlijkste mijnen. Afgewezen worden is er zo eentje. Heel pijnlijk als er zo een in je gezicht ontploft – maar wie heeft zoiets nog niet meegemaakt?

Ten onrechte krijg je dan het gevoel dat niemand je graag ziet. Fake news natuurlijk. Oprecht graag zien is iets dat zich weinig aantrekt van formaliteiten. En zeker niet beperkt blijft tot liefdesrelaties.

Iemand hoeft je maar te raken of ontroeren, of het nu een collega, vriend, buur, familie, kind, koala of pandabeer is ;-), en hopla, je ziet hem/haar al graag. En omgekeerd: je wordt waarschijnlijk veel liever gezien dan je zou vermoeden. Een simpel trucje om te weten hoeveel mensen je echt graag zien: gewoon tellen hoeveel mensen jij graag ziet. Kans is groot dat zij jou ook graag zien.

Samen met 4200 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *