WEDSTRIJD 10 JAAR TOMEETO

Tomeeto bestaat 10 jaar!!

Al zeggen we het zelf, we hebben een zalig doelpubliek! En daarmee willen we uitpakken naar aanleiding van ons 10 jarig bestaan.

Daarom deze wedstrijd: zowel voor singles als eenoudergezinnen:

Als jij een filmpje inspreekt (gewoon je spontane imperfecte zelve zoals het filmpje hier op de pagina, hoeft niet ik weet niet hoe fancy te zijn, niet denken: ik kan toch niet winnen, give it a shot, sowieso zijn wij heel blij met elke inzending) waarin jullie uitleggen wat jullie vinden van Tomeeto, of wat jullie over de streep heeft getrokken om mee te gaan, of gewoon een leuke anekdote, maak je kans op ... tadaaaaaa...

2x REISCHEQUE van € 400

In beide categoriën (singles en éénoudergezinnen) is er een reischeque te winnen:

Hoe moet het filmpje gemaakt zijn?

  • Filmpje moet verticaal gefilmd zijn
  • Je moet zelf iets vertellen (zorg voor een zo helder mogelijk geluid) over een ervaring, een drempel, een anekdote met Tomeeto, ...
  • Je mag met anderen het filmpje maken, als jullie winnen, wordt de prijs (reischeque) onder jullie verdeeld
  • Je mag ook meerdere filmpjes maken, zo maak je je kans groter om te winnen
  • Pluspunten zijn als je het filmpje nog tijdens het weekend of de vakantie maakt en we een glimp van de setting zien

Wie kan deelnemen?

  • Iedereen die deelnam aan een Tomeeto weekend, vakantie of oudjaarsfeest (deelname als betalende deelnemer, niet als begeleider) in de afgelopen 3 jaar
  • Er zijn twee categorieën: singles en éénoudergezinnen
  • Belangrijk: je vindt het oké dat je inzending gepubliceerd wordt op onze sociale media en/of website vanaf het moment van inzending en zelfs al zou je niet winnen

Wie wint? Wat is de prijs?

Per categorie wordt de leukste en spontaanste inzending geselecteerd*. De maker(s) ervan winnen elk een reischeque van € 400** geldig voor alle boekingen bij Tomeeto tot 31/12/2025.
Als een filmpje door meerderen is gemaakt, wordt het bedrag verdeeld onder de verschillende makers (bv 4 makers = elk krijgt een reischeque van € 100).

*Er wordt 1 (groep) winnaar(s) gekozen per categorie. Het is mogelijk dat de prijs van beide categorieën naar dezelfde winnaar(s) gaan.

**De prijs is persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs vervalt deze aan Tomeeto.

Bekendmaken winnaars?

De winnaars worden op 25 oktober 2024 door ons per mail gecontacteerd en bekend gemaakt via onze online kanalen (nieuwsbrief, Facebook, Instagram, ...)

Hoe kan je deelnemen?

Stuur je filmpje door tem 30/09/2024 naar de Whatsapp van Tomeeto 0474 09 61 79.
Vermeld je voor- en achternaam en minstens één weekend of vakantie van Tomeeto waar je aan deelnam.

We kijken er naar uit om al jullie geweldige video's te zien en te vieren dat we samen al 10 jaar Tomeeto zijn.

SUCCES !!