TOMEETO CADEAUBON

DE CADEAUBON IN VIJF STAPPEN

1) Vul het blauwe formulier in

2) Je krijgt meteen een mailtje met de betaalgegevens.

3) Eens we je betaling ontvingen, krijg je ten laatste binnen de twee werkdagen alvast een cadeaubon per pdf

4) Diezelfde dag sturen we je met prior zegel de papieren cadeaubon in oranje Tomeeto evenlop

5) Geef de cadeaubon aan de gelukzalige ontvanger en luister na afloop van zijn/haar vakantie naar alle zalige anekdotes

Ken je iemand die je een Tomeeto vakantie zou gunnen? Of dat extra zetje wil geven om zich in te schrijven? Een single die volgens jou deugd zal hebben van een heerlijke vakantie, buiten de gewoonlijke kringen.

Of een mama of papa die altijd zo in de weer is voor de kinderen dat ook hij/zij mee mag gedragen worden door de organisatie? Vergezeld door een leuke companie van gezinnen die hun situatie kennen.

Geef hem/haar dat extra zetje met een Tomeeto cadeaubon (minimumbedrag € 30). De bon is twee jaar geldig, dus mocht de ontvanger eerst even twijfelen is de bon nog steeds geldig.

De boekingscode op de cadeaubon is twee jaar geldig geldig. Het bedrag van de cadeaubon mag opgesplitst worden over meerdere events of reizen. Deze cadeaubon is niet inwisselbaar tegen contanten. De cadeaubon is niet van toepassing op reeds geboekte events of vakanties.

De boekingscode wordt om veiligheidsredenen vijf dagen na het versturen van de prior-evenvelop geactiveerd. Wil je dit al vroeger? Contacteer ons en we activeren de code meteen.

Bestel ‘m hier: