Blog April: Het … zit in de staart

HET … ZIT IN DE STAART

Het venijn zit in de staart. Bij de schorpioen, de gemenerik. Maar meer nog in allerlei slinkse situaties. Bijvoorbeeld als je alles dicht gooit om niet te botsen op je voorligger. Oef, denk je, wat heb ik goede reflexen! Waarop bam! je in je achterflank wordt geramd.
Of iemand vraagt je een verzoekje “als je naar de gamma gaat, kan je dan voor mij iets meebrengen?” – “tuurlijk” – tot je vlak voor vertrek het boodschappenlijstje meekrijgt, “10 zakken cement van 50 kg. Lief dat je dat wil doen.

Maar in de staart zit niet enkel venijn. Onlangs wees iemand me erop dat er in de staart van Tomeeto veel vriendschap zit. Beginnend met de groep waarmee je op vakantie was. Maar daar blijft het niet altijd bij. Dat gaat zo: iemand gaat meerdere keren mee met Tomeeto en houdt met mensen uit de verschillende groepen nog contact. Vroeg of laat wordt met deze mensen tegelijk afgesproken. Zo smelten die vriendengroepen aan elkaar. Zovele vriendschappen in de staart van Tomeeto, is een compliment dat recht naar mijn hart gaat, echt waar. Zelfs nog leuker dan te horen dat ik er 10 jaar jonger uitzie 😉

Samen met 3800 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.