TEAMEETO

TOMEETO TEAM

PETRA MICHIELS - oprichtster & zaakvoerster

"Zonder het echt te weten heb ik altijd al willen ondernemen, maar ik miste de guts. Toen mijn ex-man in 2013 totaal onverwacht ribbedebie was, gaf me dat de nodige vechtlust. Ik was compleet verbijsterd maar wou me niet laten kennen. Ik wou de leegte niet meteen vullen met een nieuwe relatie. Ik had een "ander projectje" nodig om mij aan op te trekken.

Mijn intuïtie fluisterde me in om singles weekends te gaan organiseren, volgens een fris, open concept dat in Nederland al langer bestaat. God knows why want ik was een bleu-tje in toerisme (heb een diploma als bio-ingenieur). Met een klein hartje organiseerde ik in 2014 het eerste singles weekend en in 2016 de eerste eenoudervakantie. Eerst in bijberoep en vanaf 2018 full time. En het loont, Tomeeto groeit en groeit. Al voel ik dat klein hartje bij een groeiende onderneming nog regelmatig.

Na 8 jaar single zijn met vallen en opstaan heb ik in 2021 een lieve man leren kennen, en ben zelf niet meer single. Toch run ik Tomeeto nog steeds met hart en ziel. Singles en éénoudergezinnen zijn een té plezant, warm, veerkrachtig, inspirerend, open en dankbaar doelpubliek."


Petra Michiels

CATHERINE LEENDERS - medewerker Tomeeto

Sinds augustus 2023 heeft Tomeeto een extra motor erbij: Catherine.

Catherine heeft zowel massa's ideeën als daadkracht. Ze zet haar passie voor nieuwe ontdekkingen met veel drive in om het aanbod van Tomeeto uit te breiden. Ze snuffelt onvermoeibaar in het rond naar nieuwe mogelijke bestemmingen en activiteiten en puzzelt vervolgens met veel enthousiasme nieuwe groepsreizen van A tot Z in elkaar.

Als je een belletje of mailtje doet naar Tomeeto, is de kans groot dat je bij haar terecht komt. Ze beantwoordt alle vragen met plezier en toewijding. En zoals dat gaat in een klein team neemt ze er nog een waaier van andere taken bij.

In haar vrije tijd houdt ze van reizen, lezen, yoga en duiken, en natuurlijk vooral van haar dochtertje Aiko en haar man waarmee ze in Mechelen woont.

ELKE  - begeleidster

Waar Elke begeleidt begint de sfeer door haar heel aanstekelijke lach al snel te smelten. Met een groot hart voor de deelnemers, veel creativiteit en betrokkenheid heeft ze al meerdere singles weekends en Tomeeto reisjes tot een waar plezier gemaakt.

Elke is bovendien een van de drijvende krachten achter het Tomeeto Online Popup Café (facebookplatform waar iedereen privé initiatieven kan lanceren).

Verder is Elke dol op haar poezen, die ze met veel toewijding in de watten legt. Elke is een sociaal diertje dat graag allerlei onderneemt met haar vrienden.

GOEDELE  - begeleidster

Goedele is als kleuterleidster gewoon om overal ogen te hebben en duizend brandjes tegelijk te blussen. En dat, geloof het of niet, met de glimlach. Geen verbeten glimlach, nee een totaal vrolijke ontspannen glimlach.

 

Als zij in de begeleiding van je weekend zit, weet dan dat je culinair met je gat in de boter bent gevallen.

 

 

JULIE - begeleidster

Jullie stelt met haar aangename, kalme karakter deelnemers snel op hun gemak. Naast haar rustige aard, weet ze van aanpakken en voegt altijd een vleugje originaliteit en/of creativiteit toe aan de activiteiten. 

Julie is bovendien een van de drijvende krachten achter het Tomeeto Online Popup Café (facebookplatform waar iedereen privé initiatieven kan lanceren).

Verder houdt Julie van keramiek en gelijkaardige creatieve bezigheden. En een sociaal diertje dat graag allerlei onderneemt met haar vrienden.

PHILIPPE - begeleider

Philippe verstaat de kunst om subtiele, onverwachte grappen te maken die soms pas na een moment doordringen - en dan de groep in een bulderlach doet schieten.
Hij brengt ook graag heel originele, ludieke activiteiten mee.

Philippe heeft via Tomeeto zijn vriendin leren kennen, yes :-), maar blijft voor Tomeeto een heel betrouwbare kracht.
Hij heeft al meermaals ingesprongen wanneer Tomeeto anders in de puree had gezeten.

STIJN  - begeleider

Stijn is de eeuwig giro-boy die met een "lach en zwans" zorgt dat alles prima verloopt en de deelnemers zich goed omkaderd voelen. Door zijn plagerige bolster komt er snel een uitgelaten sfeer. Maar vergis je niet: eronder zit een groot hart en zowaar een blanke pit.

Stijn heeft al veel éénoudervakanties, singles weekends en een citytrip in goede banen geleid.

In zijn niet-Tomeeto leven maakt hij graag boeiende reisjes met zijn zoon Tuur en hun hond Rex. Verder is hij als gezelligheidsdier altijd te vinden voor een BBQ of glaasje wijn.

TOM  - begeleider

Tom is een heel enthousiaste begeleider met tegelijk een eindeloze energie én tegelijk onder alle omstandigheden een kalmerende relaxedheid.
Doet ongelooflijk veel dingen graag. Begenadigd spreker voor groepen (geeft hier ook coaching over), sportieve allrounder, gezwinde zwarte skiër, en gewoon ook super aangenaam persoon in een groep.

Naar Tom zijn eigen website >>

WIM  - begeleider

Wim is een heel zorgzame en warme begeleider, en fan van gezelschapsspelletjes. Onder deze lieve laag, schuilt ook een onvermoeibare party animal met als specialiteit blijven plakken. Zet ook graag enkele salsa-passen en draait al eens een streepje muziek.