Datum:
31/12/2023
The Whole Thing: 19u tot 3u30
Party Only: 23u00 tot 3u30

Prijs: (details)
The Whole Thing: € 155
Party Only: € 40
The Whole Thing: € 145
Party Only: € 35

Aantal deelnemers:
max 173
Wie (leeftijden) komt al?

Voor wie:
Singles 25 – 39 jaar
Singles 40 – 49 jaar
Singles 50 – 65 jaar

In elke doelgroep (leeftijden, mannen/vrouwen) worden maximaal 30 personen toegelaten zodat er zeker voldoende leeftijdsgenoten zijn voor jou. Feesten doen we allemaal door elkaar.

Locatie: Stadsbrouwerij Artevelde Gent

TOMEETO OUDJAAR VOOR SINGLES

Of je nu een rasecht feestbeest bent, of helemaal niet zo'n uitgangstype, je bent heel welkom om samen met ons Oudjaar te vieren. Eerst gaan we gezellig tafelen. Genieten van geanimeerde gesprekken, lachsalvo's of een sprekende blik van je tafelgenoten. Connectie met bekenden en onbekenden. En erna ons nog een beetje uitleven op de dansvloer.

Samen met 133 andere tafelgasten (the-whole-thing-formule, details zie verder) en 40 party-people (party-only-formule) vieren we de overgang van 2023 naar 2024. Allemaal singles, waarvan zeker ook voldoende van jouw leeftijd en een goede mannen/vrouwen-mix. Op een A-locatie in hartje Gent. Vele gasten komen alleen, of samen met een vriend(in), of met enkele bekende gezichten van tijdens je Tomeeto weekend of vakantie.

Goed om weten: als je boekt voor the-whole-thing-formule kan je na inschrijving kostenloos annuleren tot 4 weken voor aanvang van het evenement (m.u.v. het voorschot van € 29).

DIT GARANDEREN WE JE:

In elke doelgroep (totaal 6 doelgroepen volgens leeftijd en geslacht) wordt een maximum aantal personen toegelaten zodat elke doelgroep evenredig aanwezig is.
✔ We zorgen er op een ludieke manier voor dat je gemakkelijk kan minglen met andere deelnemers. Je kan dus zeker helemaal alleen komen.

 

PRIJS: The Whole Thing: € 155 pp | Party Only: € 40

The Whole Thing: € 145 pp | Party Only: € 35

Inbegrepen

THE WHOLE THING FORMULE

+ Welkomstdrank

Glas Cava, Mocktail of Gents leute biertje

+ Fingerfood:

+ 3-gangen menu

  • Voorgerecht: Trio van Zalm, Artisanaal gerookt- Gravlax gemarineerd-Tartaar
  • Hoofdgerecht: Parelhoen “ Fine champagne “- Wintergroentjes-Kroketjes
  • Dessert: Nieuwjaarsdessert van de chef

+ Wijnen, bier, frisdranken en waters inbegrepen van 19u tot 23u

+ Alles wat in de party-only-formule is inbegrepen

PARTY-ONLY-FORMULE

+ Geprivatiseerde feestlocatie in een iconische setting in Stadsbrouwerij Artevelde in hartje Gent

+ Vlammend dansfeestje met professionele DJ Puddie, AKA Gunter gekend onder onze skiërs

+Om 00u00 schenken we voor iedereen een glaasje Countdown Cava

Niet inbegrepen

  • drankjes vanaf 23u
  • aanpassingen aan de menu (bv glutenvrij, lactosevrij, ...) wordt een toeslag van € 7 aangerekend, de vegetarische menu is zonder meerprijs verkrijgbaar
  • vervoer h/t, voor wie wil, zorgen we voor een carpoollijst, zodat je met iemand uit jouw streek samen kan rijden naar het feest

FEESTEN OP EEN A-LOCATIE

Leeftijdsgroepen

We laten een maximum aantal inschrijvingen per doelgroep toe. Er zijn 6 doelgroepen: 3 leeftijdsgroepen 25 - 39 jaar, 40 tot 49 jaar en 50 - 65 jaar, telkens onderverdeeld in mannen en vrouwen. Zo is elke groep volgens leeftijd even goed vertegenwoordigd. Op de avond zelf feesten alle leeftijden door elkaar.

Dress code

Bij een spetterend feest, hoort natuurlijk een mooie outfit. Als richtlijn geven we je mee: casual chic. Is dat niks voor jou, kom dan vooral in een outfit waar je je goed in voelt. Maar wat ons betreft mag het gerust een beetje feestelijk. Je mag gerust blinken op Oudjaar!

ICONISCHE FEESTLOCATIE

Stadsbrouwerij Artevelde, pal tegenover het stadhuis van Gent, op de Botermarkt met zicht op het Belfort, heeft alle magie en feelgood om 2024 in te knallen.

THE-WHOLE-THING-FEESTFORMULE

Geen compromis, maar The Whole Thing: welkomstdrankje, fingerfood, 3-gangenmenu en de eerste 4 uur (19-23u) alle dranken inbegrepen. Plus nog een glas Countdown Cava om middernacht om samen te klinken. Andere dranken vanaf 23u te verkrijgen aan de bar.

Tijdens het driegangen-menu zit je aan tafels van 8 personen. Wij delen de tafels in volgens leeftijd en met een evenwicht in m/v, al mag je ook je favoriete tafelgenoten opgeven. Een groepje van 8 personen is klein genoeg om iedereen te kunnen verstaan en leren kennen, en groot genoeg om levendige gesprekken te voeren. Ideaal om in de mood te raken voor het vlammend dansfeestje, want om 23u gaan de tafels aan de kant.

En verder krijg je ook alles wat in de Party-Only formule is inbegrepen.

PARTY-ONLY-FORMULE

Kan je door omstandigheden niet mee eten, maar wil je nog wel ons vlammend feestje meepikken? Dan kan je vanaf 23u komen meefeesten. Ook voor jou is er een glas Countdown Cava om middernacht inbegrepen. Andere dranken te verkrijgen aan de bar.

Mingling Mood of Lot-Ons-Grust-Mood

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? Of liever gewoon bijkletsen met oude bekenden? Kan allebei. Als je in Mingling Mood bent (bv als je alleen gekomen bent), zullen actieve Tomeeto "bemoeials" ervoor zorgen dat je gemakkelijk met onbekenden in contact komt. Wil je gewoon bijkletsen: geniet er vooral van, wij laten jullie "grust". En natuurlijk kan je elk moment van Mood switchen. Hoe dat in zijn werk gaat, zal je zeker op tijd duidelijk worden.

OUDJAARS-DINER

CULINAIR FEEST

Omdat feestvreugde ook door de maag gaat, kan je deze avond genieten van lekker vers gemaakte hapjes tijdens het aperitief en een drie-gangen oudjaarsmenu.

APERITIEVEN

Je aperitieft met zicht op de ketels van de stadsbrouwerij. Een glaasje en fingerfood in de hand, jou gebracht door de obers die tussen de gasten rondlopen. In onze typische Tomeeto stijl stimuleren we deze kennismaking op een speelse manier - zonder enige verplichting uiteraard. We willen gewoon dat je je snel thuis voelt tussen de nieuwe en misschien ook bekende gezichten.

+ Welkomstdrank: Glas Cava, Mocktail of Gents leute biertje

+ Dranken (onbeperkt tussen 19u en 23u): wijnen, bier, frisdranken en waters inbegrepen

+ Fingerfood

OUDJAARS-MENU

Tijdens het driegangen-menu* zit je aan rechthoekige tafels van 8 personen. Een groepje van 8 personen is klein genoeg om iedereen te kunnen verstaan, en groot genoeg om levendige gesprekken te voeren, of elkaar rustig te leren kennen. Met feestelijk gedekte tafels, zodat je volledig in je nopjes bent, en het heerlijk diner volledig tot zijn recht komt.

+ Voorgerecht:

Trio van Zalm, Artisanaal gerookt- Gravlax gemarineerd-Tartaar

+ Hoofdgerecht:

Parelhoen “ Fine champagne “- Wintergroentjes-Kroketjes

+ Dessert:

Nieuwjaarsdessert van de chef

*wens jij een aangepaste menu (bv vegetarisch, glutenvrij, ...) dan kan je dit aangeven bij je inschrijving - de vegetarische variant is zonder meerprijs, voor andere aanpassingen wordt een toeslag van € 7 aangerekend

CHEERS OP 2024

Om middernacht schenken we voor iedereen (beide feestformules) een glaasje Countdown Cava.

ERNAARTOE

Met de auto / optionele carpoollijst

Als je bij inschrijving je postcode en woonplaats invult (niet verplicht), mailen we je ongeveer twee weken voor het feest een lijst van alle e-mailadressen en woonplaatsen zodat je kan afspreken om eventueel te carpoolen.

LEZ Gent: check of je met je wagen de Lage-emissiezone Gent binnen mag.

Parkings in de buurt zijn: Reep, Vrijdagmarkt en Sint-Michiels. Reserveren kan je er niet, maar check meteen live de bezetting/vrije plaatsen parkeergarages.

Met het Openbaar vervoer

Met de trein naar Gent-Sint-Pieters. Daarna kan je tram 1 nemen richting Gent Flanders Expo - Sint-Pieters-Evergem (tot halte Gent Korenmarkt). Van daar is het nog 200 m stappen. De lijn legt met oudjaar mogelijk ook nog extra feestbussen in die later rijden dan normaal. Of je neemt een taxi, eventueel gedeeld met andere feestgangers (best reserveren op voorhand zodat je niet moet wachten).

Overnachten in de buurt?

Dat kan je zeker doen. In en rondom Gent zijn er veel gastenkamers en hotels. Neem bijvoorbeeld een kijkje op Tripadvisor, Booking.com, AirBNB of gelijkaardige websites. Of misschien kan je een Gentenaar overtuigen om mee te komen naar het feest? Zo heb je ook ineens een slaapplek 😉

 

NOG VRAGEN?

WIJ STAAN JE GRAAG TE WOORD

BEL 0474 09 61 79 OF MAIL VAKANTIE[AT]TOMEETO.BE

Tomeeto Oudjaar voor singles:
31/12/2023 vanaf 19u tem 3u
25 - 39 jaar | 40 - 49 jaar | 50 - 65 jaar

Prijs: The Whole Thing: € 155 pp | Party-only: € 40
Voor The Whole Thing kan je annuleren tot 4 weken voor het event, waarbij je enkel het voorschot van € 29 kwijt bent.