TOMEETO OUDJAAR VOOR SINGLES

Datum:
31/12/2019
Van 19u00 tot 3u00

Prijs:
€ 135,00 (details)

Voor wie:
Singles 25 – 39 jaar (max 34 personen)
Singles 40 – 49 jaar (max 32 personen)
Singles 50 – 59 jaar (max 34 personen)
Wie komt al meefeesten per doelgroep?

In elke doelgroep (leeftijden, mannen/vrouwen) wordt een maximum aantal personen toegelaten zodat je er zeker voldoende leeftijdsgenoten zijn voor jou. Feesten doen we allemaal door elkaar.

Aantal deelnemers:
Min 70 – max 100

Locatie: De Ark Antwerpen

TOMEETO OUDJAAR VOOR SINGLES

Zin om de overgang van 2019 naar 2020 te vieren in een bijzondere setting? Met een gezellige sfeer? En een super ambiance? Met aperitief, 3-gangendiner, alle drankjes en feest inclusief? En ineens enkele nieuwe mensen leren kennen waar je je in het nieuwe jaar misschien kostelijk mee gaat amuseren?

Samen met 100 andere singles, waarvan zeker ook voldoende van jouw leeftijd en een goede mannen/vrouwen-mix, geniet je van een gezellige en ongedwongen sfeer. Samen brengen we een toost op een prachtig nieuwjaar, dat voor jou hopelijk veel goeds in petto heeft. Vanuit de drijvende feestlocatie de Ark op het Eilandje in Antwerpen, zie je de lichtjes van de Antwerpse haven weerkaatsen in het water van de dokken. Ons oudjaarsfeest start op 19u en duurt tot 3u. Vele gasten komen alleen, of samen met een vriend(in), of met enkele bekende gezichten van tijdens je Tomeeto weekend of vakantie.

Waar mag je je aan verwachten?

 • Formule: sprankelend aperitieven, sferig tafelen, uitbundig (of gezellig, volgens je voorkeur 😉 feesten, ...
 • Obers van de Ark lopen tijdens de aperitief en het diner tussen de feestgasten voor een vlotte bediening
 • Alle dranken inbegrepen (laat de portemonnee maar thuis)
 • Bijzondere feestlocatie op het water
 • DJ met live zang van Sofie Dee - zet gegarandeerd het Tomeeto feest in vlam
 • Warme & speelse (en toch vrijblijvende) Tomeeto aanpak waardoor je laagdrempelig nieuwe mensen leert kennen, ook als je alleen komt
 • Tweede editie, vorig jaar was een groot succes (uitverkocht)

Goed om weten: je kan na inschrijving kostenloos annuleren tot 4 weken voor aanvang van het evenement (m.u.v. de boekingskost van € 25)

DIT GARANDEREN WE JE:

In elke doelgroep (totaal 6 doelgroepen volgens leeftijd en geslacht) worden een maximaal aantal personen toegelaten zodat elke leeftijd evenredig aanwezig zijn.
✔ Enthousiaste Tomeeto crew (zorgt ervoor dat je je snel "mingelt", zelfs als je alleen komt)

PRIJS: € 135,00 pp

Inbegrepen

+ Aperitief met drankjes en hapjes

 • Dranken: Cava De Pro, Rode wijn Les Croisières - vin de Pays d'Oc, blend cabernet sauvignon, merlot, syrah, Witte wijn Les Croisières sauvignon blanc - vin de Pays d'Oc,  sauvignon blanc, Bieren, Frisdranken en fruitsap
 • Hapjes: seizoenssoepje, mini garnaalkroketje, vegi samosa met huisbereide dip

+ 3-gangen menu

 • Voorgerecht: Tongrolletjes "Belle Japonais", roergebakken boekweitnoedels, witte wijnsaus en erwtenemulsie
 • Hoofdgerecht: Cannette van eend, Brussels lof, munt, beursje van geconfijte eendenbil, aardappelgarnituur en jus
 • Dessert: Dessertenpalet "De Ark"
 • + Alle dranken tot het einde (3u)

+ Geprivatiseerde feestlocatie is een bijzondere setting in de Ark in de Antwerpse Haven

+ Stevig dansfeestje door DJ met live zang van Sofie Dee

+ Gratis ruime parking aan de feestlocatie

Niet inbegrepen

Vervoer h/t, voor wie wil, zorgen we voor een carpoollijst, zodat je met iemand uit jouw streek samen kan rijden naar het feest

FEESTEN OP HET WATER

Leeftijdsgroepen

We laten een maximum aantal inschrijvingen per doelgroep toe. Er zijn 6 doelgroepen: 3 leeftijdsgroepen 25 - 39 jaar, 40 tot 49 jaar en 50 - 59 jaar, telkens onderverdeeld in mannen en vrouwen. Zo is elke groep volgens leeftijd even goed vertegenwoordigd. Op de avond zelf feesten alle leeftijden door elkaar.

Dress code

Bij een spetterend feest, hoort natuurlijk een mooie outfit. Als richtlijn geven we je mee: casual chic. Is dat niks voor jou, kom dan vooral in een outfit waar je je goed in voelt. Maar wat ons betreft mag het gerust een beetje feestelijk. Je mag gerust blinken op Oudjaar!

Feestlocatie

De Ark is oorspronkelijk gebouwd als cargo-schip. Omgebouwd tot theaterboot, met de bedoeling om er culturele evenementen te organiseren en hiermee Europese havenstaden, zoals Barcelona, Porto, Helsinki, Bilbao, Nantes en Marseille aan te doen. Maar uiteindelijk kreeg dit schip de bestemming van een drijvende evenementlocatie. En werd zo verkocht aan restaurant het Pomphuis dat aan de Antwerpse dokken ligt. Het pomphuis dat aanvankelijk diende om de dokken leeg te pompen voor onderhoudsbeurten aan de schepen. De geschiedenis van de Ark gaat dus ver terug, en dit geeft deze locatie een unieke ziel en karakter. Om nog te zwijgen van de prachtige ligging aan het Eilandje met zicht op de haven van Antwerpen. De weerspiegelende lichtjes in het water, en ligging die een afgelegen gevoel uitademt, maakt dat elk evenement dat hier doorgaat een aparte ambience heeft.

Feestformule

We ontvangen je met een sprankelend aperitief waarbij obers bij je langsgaan met drankjes en hapjes. Een uitstekende gelegenheid om je tussen de andere gasten te mengen en kennis te maken. Wat we op onze typische Tomeeto manier met een knipoog zullen aanpakken - zonder dat je hiertoe verplicht bent uiteraard. Kwestie van 2020 in te zetten met een aantal nieuwe vrienden waar je je misschien nog kostelijk mee gaat amuseren?

Tijdens het driegangen-menu zit je aan ronde tafels van 8 personen. Gezellig tafelen in alle rust en tijd. Een groepje van 8 personen is klein genoeg om iedereen te kunnen verstaan, en groot genoeg om levendige gesprekken te voeren, of elkaar beter te leren kennen. Met feestelijk gedekte tafels, zodat je volledig in je nopjes bent, en het heerlijk diner volledig tot zijn recht komt.

Na het dessert, brengt Sofie Dee de sfeer erin met een eigengereide en interactieve versie van het swingpaleis: grandioos entertainment. Je kiest zelf of je hierbij op de voorgrond treedt of op de achtergrond blijft. Niemand wordt gepusht. Al kan het zijn dat je er niet aan kan weerstaan 😉 Dit duurt ongeveer een uurtje en gaat naadloos over een vlammend dansfeestje met DJ met live zang van Sofie Dee.

OUDJAARS-DINER

CULINAIR FEEST

Omdat feestvreugde ook door de maag gaat, kan je deze avond genieten van lekker vers gemaakte hapjes tijdens het aperitief en een drie-gangen oudjaarsmenu.

APERITIEVEN

Je aperitieft met prachtig zicht op de Antwerpse Haven. Een glaasje en hapje in de hand, jou gebracht door de obers die tussen de gasten rondlopen. Het aperitief vindt plaats rond hoge tafels, zodat je in het begin van het feest je vlot kan mengen tussen de andere feestgasten. In onze typische Tomeeto stijl stimuleren we deze kennismaking op een speelse manier - zonder enige verplichting uiteraard. We willen gewoon dat je je snel thuis voelt tussen de nieuwe en misschien ook bekende gezichten.

+ Dranken: Cava De Pro, Rode wijn Les Croisières - vin de Pays d'Oc, blend cabernet sauvignon, merlot, syrah, Witte wijn Les Croisières sauvignon blanc - vin de Pays d'Oc,  sauvignon blanc, Bieren, Frisdranken en Fruitsap

+ Hapjes: seizoenssoepje, mini garnaalkroketje, vegi samosa met huisbereide dip

OUDJAARS-MENU

Tijdens het driegangen-menu zit je aan ronde tafels van 8 personen. Een groepje van 8 personen is klein genoeg om iedereen te kunnen verstaan, en groot genoeg om levendige gesprekken te voeren, of elkaar rustig te leren kennen. Met feestelijk gedekte tafels, zodat je volledig in je nopjes bent, en het heerlijk diner volledig tot zijn recht komt.

+ Voorgerecht:

Tongrolletjes "Belle Japonais", roergebakken boekweitnoedels, witte wijnsaus en erwtenemulsie

+ Hoofdgerecht:

Cannette van eend, Brussels lof, munt, beursje van geconfijte eendenbil, aardappelgarnituur en jus

+ Dessert:

Dessertenpallet "De Ark"

DRANKEN

+ Alle dranken inclusief tot het einde van het feest (3u):

Rode wijn Les Croisières - vin de Pays d'Oc, blend cabernet sauvignon, merlot, syrah, Witte wijn Les Croisières sauvignon blanc - vin de Pays d'Oc,  sauvignon blanc, Bieren, frisdranken, koffe en thee

ERNAARTOE

Met de auto / optionele carpoollijst

Als je bij inschrijving je postcode en woonplaats invult (niet verplicht), mailen we je ongeveer twee weken voor het feest een lijst van alle e-mailadressen en woonplaatsen zodat je kan afspreken om eventueel te carpoolen.

Parkeren kan je gratis op de ruime parking aan het Pomphuis / de Ark.

Met het Openbaar vervoer

Met de trein naar Antwerpen-Centraal. Daarna vanaf de Rooseveltplaats (vijf minuten stappen van het centraal station) bus 776 tot halte Antwerpen Groenendaallaan. Van daar is het nog 1,5 km stappen tot aan de Ark. De gedetailleerde routebeschrijving vind je hier. De lijn legt met oudjaar ook nog extra feestbussen in die later rijden dan normaal. Kijk hier voor meer info. Of je neemt een taxi, eventueel gedeeld met andere feestgangers.

Overnachten in de buurt?

Dat kan je zeker doen. In en rondom Antwerpen zijn er veel gastenkamers en hotels. Neem bijvoorbeeld een kijkje op Tripadvisor, Booking.com, AirBNB of gelijkaardige websites. Of misschien kan je een Antwerpenaar overtuigen om mee te komen naar het feest? Zo heb je ook ineens een slaapplek 😉

 

NOG VRAGEN?

WIJ STAAN JE GRAAG TE WOORD

BEL 0474 09 61 79 OF MAIL WEEKEND[AT]TOMEETO.BE

Tomeeto Oudjaar voor singles:
31/12/2019 vanaf 19u tem 3u
25 - 39 jaar | 40 - 49 jaar | 50 - 59 jaar

Prijs: € 135,00 pp
Je inschrijving is definitief na betaling van het voorschot/boekingskost van € 25.