TOMEETO OUDJAAR VOOR SINGLES

Datum:
31/12/2022
The Whole Thing: 19u tot 3u30
Party Only: 23u tot 3u30

Prijs: (details)
The Whole Thing: € ---,--
Party Only: € --,--

Voor wie:
Singles 25 – 39 jaar
Singles 40 – 49 jaar
Singles 50 – 59 jaar
Wie komt al meefeesten per doelgroep?

In elke doelgroep (leeftijden, mannen/vrouwen) worden maximaal 25 personen toegelaten (The Whole Thing: 12, Party Only: 13) zodat je er zeker voldoende leeftijdsgenoten zijn voor jou. Feesten doen we allemaal door elkaar.

Aantal deelnemers:
Min 55 – max 150

Locatie: Café STORM Antwerpen MAS

TOMEETO OUDJAAR VOOR SINGLES

Vorig jaar moesten we ons Oudjaarsfeest nog aflassen. Je weet wel waarom. Wat een gemis! Dat! Gaan! We! Dubbel! En! Dik! Inhalen!!

Of je nu een rasecht feestbeest bent, of helemaal niet zo'n uitgangstype, het woord popelen is nog te zwak uitgedrukt, snakken is het. Snakken om terug gezellig te tafelen. Snakken naar geanimeerde gesprekken, lachsalvo's of een sprekende blik. Connectie met bekenden en onbekenden. Samen knallen op de dansvloer.

In levende lijve, met amper schermpjes in de buurt, vieren we samen de overgang van 2022 naar 2023. Samen met 80 andere tafelgasten (the-whole-thing-formule, details zie verder) en 70 party-people (party-only-formule). Allemaal singles, waarvan zeker ook voldoende van jouw leeftijd en een goede mannen/vrouwen-mix. Op een werkelijk prach-ti-ge locatie in hartje Antwerpen. Vele gasten komen alleen, of samen met een vriend(in), of met enkele bekende gezichten van tijdens je Tomeeto weekend of vakantie.

Goed om weten: als je boekt voor the-whole-thing-formule kan na inschrijving kostenloos annuleren tot 4 weken voor aanvang van het evenement (m.u.v. de boekingskost van € 29)

DIT GARANDEREN WE JE:

In elke doelgroep (totaal 6 doelgroepen volgens leeftijd en geslacht) wordt een maximaal aantal personen toegelaten zodat elke leeftijd evenredig aanwezig is.
✔ We zorgen er op een ludieke manier voor dat je gemakkelijk kan minglen met andere deelnemers. Je kan dus zeker helemaal alleen komen.

PRIJS: The Whole Thing: € ---,-- pp | Party Only: € --

Inbegrepen

THE WHOLE THING FORMULE

+ Welkomstdrank

Gin-tonic (5 soorten gin, telkens met aparte garnituur en premium tonic), Cava, geïnfuseerd water of home made ice tea

+ Fingerfood:

Prosciutto, brood, gemarineerde olijven, grissini, chips, tonijntapenade, hummus, geroosterde pistachenootjes

+ 3-gangen menu

  • Voorgerecht: Wrap met zalm & dille, Soepje met kokosmelk, citroengras, mie en gember en Quiche met kip en prei
  • Hoofdgerecht: Lichte pikante curry, basmatirijst met scampi's of yakitori of veggie (keuze opgeven bij inschrijving)
  • Dessert: Dessertenbuffet met kazen van Van Tricht, home made cheesecake, citroentaart, chocoladedessertje met rode vruchten, cupcakes,...
  • Flessen Spa rein, Spa finesse en Spa Intense op tafel

+ Deze dranken inbegrepen van 19u tot 23u:

Lyngrove Reserve Chardonnay (witte wijn), Más De Berceo Graciano (rode wijn), frisdranken, geïnfuseerd water, home made ice tea, bieren: pils Estaminet, De Koninck, Cornet, Steenbrugge Blond, Brugse tripel, Rodenbach Fruitage, Estaminet 0.0,...
Illy koffie en Dammann thee

+ Alles wat in de party-only-formule is inbegrepen

PARTY-ONLY-FORMULE

+ Geprivatiseerde feestlocatie in een iconische setting in Café STORM op het gelijkvloers van het MAS in hartje Antwerpen

+ Vlammend dansfeestje met DJ Fré AKA Captain Love Boat

+Om 00u00 schenken we voor iedereen een glaasje Cava Tierra Azul

Niet inbegrepen

  • drankjes vanaf 23u
  • vervoer h/t, voor wie wil, zorgen we voor een carpoollijst, zodat je met iemand uit jouw streek samen kan rijden naar het feest

FEESTEN OP EEN A-LOCATIE

Leeftijdsgroepen

We laten een maximum aantal inschrijvingen per doelgroep toe. Er zijn 6 doelgroepen: 3 leeftijdsgroepen 25 - 39 jaar, 40 tot 49 jaar en 50 - 59 jaar, telkens onderverdeeld in mannen en vrouwen. Zo is elke groep volgens leeftijd even goed vertegenwoordigd. Op de avond zelf feesten alle leeftijden door elkaar.

Dress code

Bij een spetterend feest, hoort natuurlijk een mooie outfit. Als richtlijn geven we je mee: casual chic. Is dat niks voor jou, kom dan vooral in een outfit waar je je goed in voelt. Maar wat ons betreft mag het gerust een beetje feestelijk. Je mag gerust blinken op Oudjaar!

ICONISCHE FEESTLOCATIE

Café STORM heeft alle magie waar Oudjaar – en niet zomaar Oudjaar, maar knaldrang-Oudjaar – om vraagt. Op het gelijkvloers van het iconische MAS-gebouw, omgeven door het water van het eilandje. Met schitterend zicht op het reflecterend vuurwerk. "Ooooohs" en "Aaaaaahs" gegarandeerd. Een ongelooflijk feelgood gevoel om 2023 in te gaan.

THE-WHOLE-THING-FEESTFORMULE

Geen compromis, maar The Whole Thing: welkomstdrankje, fingerfood, 3-gangenmenu en de eerste 4 uur (19-23u) alle dranken inbegrepen. Plus nog een cava Tierra nova om middernacht om samen te klinken. Andere dranken vanaf 23u te verkrijgen aan de bar.

Tijdens het driegangen-menu zit je aan tafels van 8 personen. Wij delen de tafels in volgens leeftijd en met een evenwicht in m/v, al mag je ook je favoriete tafelgenoten opgeven. Een groepje van 8 personen is klein genoeg om iedereen te kunnen verstaan en leren kennen, en groot genoeg om levendige gesprekken te voeren. Ideaal om in de mood te raken voor het vlammend dansfeestje, want om 23u gaan de tafels aan de kant.

En verder krijg je ook alles wat in de Party-Only formule is inbegrepen.

PARTY-ONLY-FORMULE

Kan je door omstandigheden niet mee eten, maar wil je nog wel ons vlammend-knaldrang-feestje meepikken? Dan kan je vanaf 23u komen meefeesten. Ook voor jou is er een cava Tierra nova om middernacht inbegrepen. Andere dranken te verkrijgen aan de bar.

Mingling Mood of Lot-Ons-Grust-Mood

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? Of liever gewoon bijkletsen met oude bekenden? Kan allebei. Als je in Mingling Mood bent (bv als je alleen gekomen bent), zullen actieve Tomeeto "bemoeials" ervoor zorgen dat je gemakkelijk met onbekenden in contact komt. Wil je gewoon bijkletsen: geniet er vooral van, wij laten jullie "grust". En natuurlijk kan je elk moment van Mood switchen. Hoe dat in zijn werk gaat, zal je zeker op tijd duidelijk worden.

OUDJAARS-DINER

CULINAIR FEEST

Omdat feestvreugde ook door de maag gaat, kan je deze avond genieten van lekker vers gemaakte hapjes tijdens het aperitief en een drie-gangen oudjaarsmenu.

APERITIEVEN

Je aperitieft met prachtig zicht op het Bonapartedok en Willemsdok op 't Eilandje. Een glaasje en fingerfood in de hand, jou gebracht door de obers die tussen de gasten rondlopen. In onze typische Tomeeto stijl stimuleren we deze kennismaking op een speelse manier - zonder enige verplichting uiteraard. We willen gewoon dat je je snel thuis voelt tussen de nieuwe en misschien ook bekende gezichten.

+ Welkomstdrank: Gin-tonic (5 soorten gin, telkens met aparte garnituur en premium tonic), Cava, geïnfuseerd water of home made ice tea

+ Dranken (onbeperkt tussen 19u en 23u): Lyngrove Reserve Chardonnay (witte wijn), Más De Berceo Graciano (rode wijn), frisdranken, geïnfuseerd water, home made ice tea, bieren: pils Estaminet, De Koninck, Cornet, Steenbrugge Blond, Brugse tripel, Rodenbach Fruitage, Estaminet 0.0,...
Illy koffie en Dammann thee

+ Fingerfood: Prosciutto, brood, gemarineerde olijven, grissini, chips, tonijntapenade, hummus, geroosterde pistachenootjes

OUDJAARS-MENU

Tijdens het driegangen-menu zit je aan ronde tafels van 8 personen. Een groepje van 8 personen is klein genoeg om iedereen te kunnen verstaan, en groot genoeg om levendige gesprekken te voeren, of elkaar rustig te leren kennen. Met feestelijk gedekte tafels, zodat je volledig in je nopjes bent, en het heerlijk diner volledig tot zijn recht komt.

+ Voorgerecht:

Wrap met zalm & dille, Soepje met kokosmelk, citroengras, mie en gember en Quiche met kip en prei

+ Hoofdgerecht:

Lichte pikante curry, basmatirijst met scampi's of yakitori of veggie (keuze opgeven bij inschrijving)

+ Dessert:

Dessertenbuffet met kazen van Van Tricht, home made cheesecake, citroentaart, chocoladedessertje met rode vruchten, cupcakes,...

CHEERS OP 2023

Om middernacht schenken we voor iedereen (beide feestformules) een glaasje Cava Tierra Azul.

ERNAARTOE

Met de auto / optionele carpoollijst

Als je bij inschrijving je postcode en woonplaats invult (niet verplicht), mailen we je ongeveer twee weken voor het feest een lijst van alle e-mailadressen en woonplaatsen zodat je kan afspreken om eventueel te carpoolen.

Parkeren kan je in de Q-Park Godefriduskaai (als je lang op voorhand reserveert ben je zeker van je plaats en is het tarief mogelijk lager).

Met het Openbaar vervoer

Met de trein naar Antwerpen-Centraal. Daarna kan je tram 24 nemen richting Silsburg - Havenhuis (tot halte Antwerpen Londen). Van daar is het nog 500 m stappen. De lijn legt met oudjaar mogelijk ook nog extra feestbussen in die later rijden dan normaal. Of je neemt een taxi, eventueel gedeeld met andere feestgangers (best reserveren op voorhand zodat je niet moet wachten).

Overnachten in de buurt?

Dat kan je zeker doen. In en rondom Antwerpen zijn er veel gastenkamers en hotels. Neem bijvoorbeeld een kijkje op Tripadvisor, Booking.com, AirBNB of gelijkaardige websites. Of misschien kan je een Antwerpenaar overtuigen om mee te komen naar het feest? Zo heb je ook ineens een slaapplek 😉

 

NOG VRAGEN?

WIJ STAAN JE GRAAG TE WOORD

BEL 0474 09 61 79 OF MAIL WEEKEND[AT]TOMEETO.BE

Tomeeto Oudjaar voor singles:
31/12/2022 vanaf 19u tem 3u
25 - 39 jaar | 40 - 49 jaar | 50 - 59 jaar

Prijs: The Whole Thing: € ---,-- pp | Party-only: € --

Voor The Whole Thing kan je annuleren tot 4 weken voor het event, waarbij je enkel het voorschot van € 29 kwijt bent.