Blog juli: geen lonely cowboy

Alleen zijn kan soms heerlijk zijn. Een lonely cowboy lijkt stoer. En toch zijn wij mensen, like it or not, geen solitaire dieren. Al is onze tijdsgeest individualistisch, we zijn geprogrammeerd om in groep te leven. Onze psyche is daar ook op afgestemd: van al te lang alleen zijn worden we somber, van sociaal contact worden we goed gezind.

Zeker nieuwe activiteiten zijn dubbel zo leuk als je ze kan delen met anderen. In juni hebben singles bij Tomeeto voor het eerst canyoning gedaan, gebordsurft op de Atlantische golven, paard gereden, … Bij elk van die gezamenlijke ervaringen komt de groep een stukje dichter bij elkaar. Met als gevolg: veel te vertellen, veel lachen samen, veel plagen, openhartige gesprekken soms, en ook zorgen voor elkaar (gaande van eten maken, glas drank gaan halen voor elkaar, rug insmeren tot voeten masseren :-).

Onze afgelopen groepsvakanties in juni waren alvast prachtig – dankzij de inbreng van alle deelnemers. En zowel voor singles als voor eenoudergezinnen staat nog allerlei leuks op onze zomeragenda! We genieten ervan met volle teugen en als het even kan, nodigen we je uit om mee te komen doen.

Samen met 2600 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *