TOMEETO EENOUDERVAKANTIES: AANBOD

KLEUTER & LAGER
DICHTBIJ

LAGER & TIENER
BERGVAKANTIES

LAGER & TIENER ZEEVAKANTIES

BOERDERIJVAKANTIE

Voor kinderen van 3 - 12 jaar:
Data 2022 komen vanaf
1/12/2021 online
BEKIJKEN >>
-

DUINEN-VAKANTIE OPAALKUST

Voor kinderen van 4 - 12 jaar:
Data 2022 komen vanaf
1/12/2021 online
BEKIJKEN >>
-

NIEUWE BESTEMMING 2022

Voor kinderen van 7 - 14 jaar:
Data 2022 komen vanaf
1/12/2021 online
-
-

MULTI-AVONTUUR SPANJE

Voor kinderen vanaf 8 jaar:
Data 2022 komen vanaf
1 december online
BEKIJKEN >>
-

SURF & STRAND

Met kinderen van 8 tem 18 jaar:
12/08-21/08/2022
19/08-28/08/2022
BEKIJKEN >>
-

NIEUWE BESTEMMING 2022

Voor kinderen van 8 - 13 jaar:
Data 2022 komen vanaf
1/12/2021 online
-
-

EENOUDERGEZINSVAKANTIES

Als je als ouder alleen met je kinderen op pad gaat (daarvoor hoef je niet per sé single te zijn), ben je in je eentje de klok rond verantwoordelijk. En dat tegelijk als animator, troostende schouder, verpleger of verpleegster, bemiddelaar, kok, enz enz. ’s Avonds ben je eerder afgemat dan ontspannen. En misschien ook een beetje eenzaam zo zonder volwassene om bij te kletsen.

Bij Tomeeto is het idee is dat iedereen, kinderen én volwassenen, zich kunnen ontspannen op vakantie. Ook de ouders mogen eens loslaten en zich laten meevoeren en verwennen door onze organisatie. En ook gewoon eens onder volwassenen plezier maken. Kinderen genieten nog zo als ze voelen dat je écht ontspannen bent. Zo kunnen zij ook volledig zorgeloos opgaan in het spel met hun nieuwe speelkameraden. Lijkt je dat iets? Bekijk even onze vier éénouderformules.

Al plannen op 31/12? Vier met ons!

Online stoom aflaten of eens goed lachen? Wit wijntje? Klik hieronder

Een mama schreef ons na de boerderijvakantie volgende prachtige brief:

Ik denk Petra, dat je reizen je originele opzet (van alleenstaande mama's en papa's en hun kinderen een leuke reis te bezorgen) eigenlijk ver overtreffen.

Ik ben het boek "En de kinderen scheiden mee" aan het lezen en daar gaat het over het zandkastelenprogramma waarin kinderen handvatten krijgen voor tijdens een scheiding en het heel fijn vinden om dingen samen te doen met kinderen die net zijn zoals zij en in dezelfde situatie zitten.

Ik denk dat je vakanties in de natuur, waar kinderen gewoon kind kunnen zijn, spelen en onbezorgd zijn en ELK kindje daar is zoals zij een heel heilzaam en therapeutisch effect hebben 🙂

Bovendien vond ik het heel hartverwarmend om te zien hoe alle mama's en papa's ook andere kindjes bemoederden en bevaderden zodat ze die week ook niet echt een moeder-of vaderfiguur moeten missen.

Trouwens...een week zoveel kinderen samen en zo weinig ruzie, ik denk dat dat veel zegt over de mooie, zachte kinderen die we hebben (gecreëerd). TOPkinderen en TOPmama's en papa's allemaal! In case you ever doubt :p

Doei 🙂

Aanvulling van Tomeeto: Tomeeto richt zich naast éénoudergezinnen na een scheiding op éénder welk gezin waar mama OF papa alleen met de kinderen op vakantie gaat. Wat ook de reden is, alleenstaand vanaf het begin, weduwe/weduwnaar, partner verhinderd om medische of werkgerelateerde redenen, nieuw samengestelde gezinnen die apart op vakantie gaan, ...
een groepsvakantie onder éénoudergezinnen is een gezellige, deugddoende bedoening voor kinderen én ouders.

ONZE VISIE OVER EENOUDERVAKANTIES

Eenoudervakanties zijn voor wie door omstandigheden zonder partner met zijn of haar kinderen op vakantie gaat. Dat zijn niet enkel singles. Ook mensen waarvan de partner verhinderd is door bv werk of medische omstandigheden. Of nieuw samengestelde gezinnen die niet samen op vakantie gaan.

Het idee is dat iedereen, kinderen én volwassenen, zich kunnen ontspannen op vakantie. Als je als ouder alleen met je kinderen op pad gaat, rust de verantwoordelijkheid enkel op jouw schouders. Niet zo bij Tomeeto. Bij ons ben je niet de klok rond in je eentje “in charge”. Als je bv. even ziek bent, is er iemand om het over te nemen.

Wij vinden ook dat kinderen recht hebben op een ontspannen mama of papa op vakantie. Kinderen voelen dat jij écht ontspannen bent, en het doet hen nog zo deugd.

En je kinderen hebben bovendien speelkameraden. Terwijl jij even een terrasje doet onder volwassenen.