Nieuwsbrief juni: Vakantiesfeer

1606_vakantiesfeer350Tomeeto heeft een mijlpaal achter de rug: onze éérste vakantieweek. Met z’n elven reisden we een week lang door Catalonië.

Het was een zaaaaaaaalige week. Vakantiesfeer op en top. Het spat van de foto’s af. En die vul ik graag aan met enkele anekdotes. Er was bijvoorbeeld dé zwembadactiviteit tienbal – waarbij valsspelen de nieuwe norm was. Of de uitdaging geblinddoekt rode en witte wijn onderscheiden – wat niet iedereen lukte, probeer het zelf maar! Of een deelnemer die te pas en ten onpas parende honden zag. Of een ambtenaar in functie die tijdens de fotozoektocht werd omgekocht met een muffin. Elke dag de goeiemorgen-app van Philippe Goebbels “goeiemorgen zonnestraaltje!”. Ook de “decompresserende” deelnemers (zoals een relatietherapeute en een gerechtsambtenaar die tijdens hun beroep hypercorrect moeten zijn, en dit tijdens hun vakantie compenseren) zorgden voor de nodige animo.

De rustige momenten waren zeker ook te genieten. Onbekommerd onder een boom zitten tetteren bijvoorbeeld. Meer moet het soms niet zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *