PRAKTISCH

Prijs: € 450 (details)

Data en leeftijden:
21/06-23/06/2024: 30-45 jr
30/08-01/09/2024: 45-60jr
Wie gaat al mee (leeftijden)?

Andere leeftijd? Bekijk hier ons hele aanbod voor singles.

Aantal deelnemers:
Min 10 - max 30

Locatie: Gîtes Bilstain (prov. Luik)

Moet je sportief zijn?

ACTIVITEITEN VRIJGEZELLEN TIJDENS HET 4x4 OFFROAD WEEKEND:

Het nieuwste Tomeeto weekend vol spannende offroad activiteiten is speciaal ontworpen voor singles van een avontuurlijk kaliber. Ervaring is absoluut niet nodig, de instructeurs leren het je met veel plezier.

Buckle up voor een spannende 4x4-excursie dwars door de wildernis waarbij je zelf rijdt en op je teamgenoten bent aangewezen. De natuur, de frisse lucht en de adrenaline maken dat je bij momenten de wereld vergeet. Ook de tocht met de e-steps is een zalige belevenis. Maar we gaan niet alleen maar voor de thrills: een prachtige hike en gezelschapsspellen staan ook op het programma. Net zoals een ludieke sumo-worstelpartij.

Ook gezellige tafelmomenten, o.a. een BBQ in onze gemeenschappelijke zomerse tuin horen erbij. Dit weekend is inclusief accommodatie, alle maaltijden, vele drankjes en activiteiten zodat je je volledig kan overgeven aan het avontuur en het plezier.

DIT GARANDEREN WE JE:

✔ Enkel wie binnen je leeftijdsgroep valt, wordt toegelaten.
✔ Aantal mannen/vrouwen fifty-fifty (afwijking nooit meer dan 60/40)

 

PRIJS: € 450 p.p.

incl 4x4 offroad (zelf rijden), e-steps en alle activiteiten, vol pension en accommodatie

 

Inbegrepen

Activiteiten
 • Offroad 4x4 rijden (zelf rijden in team)
 • Begeleide tour met e-steps
 • Sumo worstelen
 • Hiken of gezelschapsspel
Accommodatie Bilstain
 • 2 overnachtingen in een 2-, 3- of 4- persoonskamer (aparte bedden)
 • Gedeelde badkamers (max 4 personen per douche of toilet)
 • Bedlinnen
Catering
 • Ontbijt (2x), lunch (2x) en BBQ diner (1x) op restaurant in het domein
 • Alle dranken bij ontbijt, bij andere restaurant-maaltijden (lunch en BBQ) telkens 2 consumpties inbegrepen
 • In je verblijf zelf onbeperkt drank voorradig (bier, wijn, frisdranken, warme dranken), drinkbaar water aan de kraan
Enthousiaste begeleiding

Niet inbegrepen

 • vervoer (carpoollijst wordt door ons voorzien)
 • optie privé kamer (105 € per weekend - informeer of deze kamers nog vrij zijn)
 • extra consumpties (naast de inbegrepen dranken) op restaurant of buitenhuis
 • Annulatie en/of reisbijstandsverzekering (verzekeringen via Tomeeto af te sluiten: annulatie- en reisbijstand aan 7,95 % van de reissom, enkel annulatie aan 6,5 % van de reissom of enkel reisbijstand aan € 3.3/dag)

PROGRAMMA DAG-AAN-DAG

VRIJDAG: 19u VERWELKOMING, INDELING EN KENNISMAKINGSAVOND

ZATERDAG VOORMIDDAG: OFFROAD 4x4 (ZELF) RIJDEN

Een uitdaging die je nergens anders in België vindt. Een parcours van verbazend steile heuvels, water en heftige afdalingen. Hou zeker je camera klaar, want op het grootste offroad parcours van de Benelux moet je niet schrikken wanneer we onderweg vossen, everzwijnen of andere wilde dieren passeren.

Onze locatie in Bilstain bestaat uit twee gigantische heuvels met in het midden een rivier. Er is bewust voor gekozen om het terrein niet te onderhouden wat de ervaring pittig maakt. Na een stevige battle van anderhalf uur geraken we hopelijk helemaal boven. Daar zullen we even uitblazen met een drankje en prachtig uitzicht. Eens uitgerust start er een zeer pittige afdaling die beneden bij de rivier uitkomt. Dit is een ervaring waarbij je zelf met je groep afwisselend rijdt en onderweg van alles test. Hierbij zijn jullie op elkaar aangewezen en vormen jullie al snel een hecht team.

ZATERDAGNAMIDDAG EN AVOND: HIKEN, BBQ EN KAMPVUUR

Het Ardennenmassief en de omliggende regio’s vormen een perfecte uitvalsbasis voor een avontuurlijke wandelvakantie dichtbij huis. Met glooiende heuvellandschappen, middeleeuwse dorpjes, steile rotswanden en verborgen riviertjes bieden de Ardennen een prachtig divers stuk natuur om te hiken.

Minder sportief aangelegd? Speel dan één van de leuke groepsspellen zoals Kubben, black-stories, ...

's Avonds genieten we samen van een overheerlijke BBQ in de gemeenschappelijke tuin. Bij het kampvuur vertellen we honderduit over de avonturen van de dag - die vermoedelijk met de minuut aangedikt worden. Een feestje is daarbij niet uitgesloten.

ZONDAG: E-STEPS EN SUMO WORSTELEN

Deze splinternieuwe elektrische trikes (offroad steps) staan klaar voor jou om elk terrein te overwinnen. De steps onderscheiden zich door hun unieke design en extreem sterke elektro motor. Cross geruisloos door de natuur. Door het robuuste design met grote veringen kunnen ze zelfs op plaatsen komen waar de meeste mountainbikers van dromen.

Ga op een avontuurlijke manier de strijd aan en leer elkaar letterlijk van boven tot onder kennen. Het sumo worstelen is veilig dankzij de grote kostuums die je beschermen. Kracht is hier niet noodzakelijk de succes factor. Tactiek en uit balans brengen doet vaak meer dan brute kracht. Een hilarisch spel waarbij je elkaar langs een andere kant leert kennen.

CATERING INCLUSIEF

Niks zo genietbaar als samen tafelen na een gezamenlijk avontuur. Zeker in de setting van een zomerse tuin rond een stenen BBQ. Het gezellige geroezemoes, klinkende glazen, hilarische reacties en lachsalvo's: het hoort er allemaal bij.

 • Ontbijt (2x) en lunch (2x) op restaurant: heerlijke, verse en gezonde keuken in de Ardennen
 • Zaterdagavond genieten we in onze gemeenschappelijke tuin van een smakelijke BBQ met vlees van de bovenste plank. Ook heerlijke vegetarische varianten worden voorzien.
 • Bij de lunch en BBQ 2 drank-consumpties inbegrepen, bij ontbijt alle dranken (koffie, thee, fruitsap, water) inbegrepen
 • In je verblijf zelf onbeperkt drank voorraad (bier, wijn, frisdranken, warme dranken), drinkbaar water aan de kraan

DIT IS HET VERBLIJF

Onze uitvalsbasis is een naast elkaar gelegen geheel van gîtes, appartementen en een huis - midden in het groen in Bilstain (halfweg tussen Verviers en Eupen). Onze accommodatie is eenvoudig maar biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. De gemeenschappelijke tuin aan onze accommodatie is bijzonder uitnodigend. Zeker in de zomer dé perfecte ontmoetingsplek. Zaterdagavond steken we hier ook de grote stenen BBQ aan.

 • Kamers van 2- tot 4-personen (aparte bedden) met gedeelde badkamer (max 4 personen per douche en toilet)
 • Privé-kamers volgens beschikbaarheid (toeslag € 105/weekend)
 • Uitnodigende gemeenschappelijke tuin
 • Restaurant met bar op het domein

HOE SPORTIEF MOET JE ZIJN?

Dit is een heel actief weekend (letterlijk: veel actie), dus je moet wel wat energiek zijn, maar echt sportief zijn is niet nodig. Als je bv liever niet gaat hiken, kan je ook in de gîte of tuin blijven en gezelschapsspellen doen.

ERNAARTOE: CARPOOL ERHEEN

Met de auto / al carpoolend Ongeveer twee weken voor vertrek krijg je een lijst met alle e-mailadressen en woonplaatsen zodat je kan afspreken om te carpoolen. Dit verloopt altijd prima. Aan de gîte is voldoende parkeergelegenheid.

NOG VRAGEN?

WIJ STAAN JE GRAAG TE WOORD

BEL 0474 09 61 79 OF MAIL VAKANTIE[AT]TOMEETO.BE

Offroad 4x4 weekend
21/06 - 23/06/2024: singles 30-45 jr
30/08 - 01/09/2024: singles 45-60 jr
Prijs: € 450 boekingskost
Boeking is definitief zodra de boekingskost/voorschot (€ 29) ontvangen is.
Kosteloos annuleren zonder opgave van reden mogelijk tot vier weken voor vertrek (m.u.v. € 29 boekingskosten).

Bekijk het complete aanbod voor singles
Bekijk het aanbod per leeftijdsgroep
Bekijk onze éénoudergezinsvakanties