CITYTRIP BUDAPEST VOOR SINGLES

Aanbod 2024 komt
1 december 2023 online

PRAKTISCH

Prijs: € --- (details)

Data en leeftijden:
27/04-01/05/2023: 40-55 jr
Wie gaat al mee?

Aantal deelnemers:
Max 19
m/v-aantal: fifty-fifty (max afwijking 60/40)

Locatie: Budapest, Hongarije

Accommodaties:
T62 Hotel (score Google: 4.7/5)

TIJDENS ONZE CITYTRIP BOEDAPEST

Boedapest is een fan-tas-ti-sche stad. Je bent er meteen onder de indruk van de architecturale grandeur en de 9 bruggen over de weidse, glinsterende Donau. Ook zijn er de historische badhuizen zoals de Rudas Thermen die al teruggaan tot het Ottomaanse Rijk.

Naast deze imposante, historische stadszichten, leeft in Budapest een heel authentieke subcultuur van alternatieve barretjes o.a. ruïne bars, trendy cafés, eeuwenoude koffiehuizen en kunstzinnige street art. In deze straatjes en pleintjes wil je liefst verdwalen, ware het niet dat je van nagenoeg overal de Donau of de Burcht ziet liggen.

Kortom, een divers, verrassend en heerlijk kader voor een Tomeeto citytrip.

UNIEK AAN DEZE CITYTRIP:

✔ uiterst te smaken contrast tussen grandeur en kleine parels in deze stad

✔ leuke citygame door enthousiaste Hongaren inbegrepen: speelse ervaring waardoor je snel een band krijgt met je nieuwe reisgenoten én met Boedapest

✔ leuk en gevarieerd optioneel programma, haak af en aan zoals je zin hebt

DIT GARANDEREN WE JE:

✔ Enkel wie binnen je leeftijdsgroep valt, wordt toegelaten.

✔ Aantal mannen/vrouwen fifty-fifty (afwijking nooit meer dan 60/40)

✔ Enthousiaste, betrokken Tomeeto begeleiding (zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt in je groep)

PRIJS: € ---

inclusief vlucht h/t, hotel met ontbijt, diners op restaurant, Hongaarse citygame, inkom House of Terror en begeleiding

Inbegrepen

Vervoer:
 • Vluchten Brussels Airlines: Brussel (Zaventem) - Budapest h/t (incl. 1 koffer van 23 kg + 8 kg handbagage)
 • Luchthaventaxen
 • Transfer naar hotel
Accomodaties & maaltijden:
 • 4 overnachtingen in het T62 Hotel
 • 2- persoonskamers met eigen badkamer (twin bedden, kamergenoot van eigen geslacht)
 • Ontbijt (4x) inbegrepen
 • Diner (4x) inbegrepen, telkens in ander restaurant
Inbegrepen activiteiten:
 • Hongaarse citygame georganiseerd door het enthousiaste team van Fungarian
 • Inkom House of Terror (museum en monument over de fascisme en communisme regimes in Boedapest)
En ook:
 • Enthousiaste begeleid(st)er van Tomeeto

Niet inbegrepen

Aanbod 2024 komt
1 december 2023 online

PROGRAMMA DAG AAN DAG

Boedapest bestaat uit Boeda en Pest (duuuh) en natuurlijk snuisteren we rond in beide stadsdelen. Ongelooflijk hoeveel er te zien is over de hele stad. Word je dat soms té veel? Geen probleem, haak af en aan wanneer je maar zin hebt in ons optioneel programma.

Dag 1 do 27/04 | Brussel (Zaventem) - Boedapest

Vertrek per rechtstreekse vlucht met SN Brussels (15:10 – 17:10), aansluitend transfer naar ons hotel in het hartje van de stad (score locatie Booking com: 9,4/10). Na het inchecken en een opfrisbeurt gaan we meteen een stapje zetten in deze heerlijke stad. En leer je in dit prachtig kader je begeleider en kersverse reisgenoten kennen. En natuurlijk gaan we samen eten op een super leuk adresje.

Dag 2 vr 28/04 | Citygame Fungarian (inbegrepen)

Doe de nodige calorietjes op tijdens het overheerlijke ontbijt in het hotel want vandaag gaan we op citygame doorheen Boedapest. Het enthousiaste team locals van Fungarian verdeelt jullie in teams. Doel: de aanwijzingen en uitdagingen in de stad zo goed mogelijk uit te voeren. Animo in je team verzekerd, zeker als je het opneemt tegen het andere team. Een unieke, speelse ervaring waarover jullie 's avonds met smaak zullen nakaarten.

In de namiddag kunnen de liefhebbers optioneel met de e-Monsteroller, de typische e-scooter van Boedapest, door de stad zoeven. Activiteit met groot fun-gehalte. Te bespreken met je reisleiding.

Dag 3 za 29/04 | Pest & geheimen van de Joodse Wijk 

Vandaag gaan we op stap in Pest. Met zijn brede straten en statige gebouwen leren we de grandeur van Boedapest kennen. Het neogotische parlement (van maar liefst 18 000 m²), de keizerlijke opera, de Andrassy boulevard, de authentieke Joodse wijk met zijn grote synagoge, het stadspark Varosliget … het is maar een greep uit wat in deze wijk te bewonderen valt. Een aangename plus zijn de vele autovrije zones in dit stadsdeel.

We bezoeken vandaag ook het House of Terror. Tegelijk museum en monument voor de offers die gebracht werden door de Hongaarse bevolking voor hun vrijheid, tijdens het fascisme en communisme, is dit bezoek bijzonder indrukwekkend.

Dag 4 zo 30/4 | Baden, Buda & de Burchtheuvel

Vandaag verkennen we het stadsdeel Buda. We steken de Donau over langs de prachtige Kettingbrug. Langs de pastelkleurige barokgevels klimmen we door de straten omhoog naar de Burchtheuvel (UNESCO Werelderfgoed). Voor wie er nog niet genoeg van heeft kan optioneel de burcht bezoeken (ca €10).

Met de wellness liefhebbers gaan we vandaag relaxen in een van de mooiste badhuizen van Boedapest. In het Hongaarse badhuis Rudas (optioneel, inkom ca € 15) kunnen we genieten van de 12 baden zowel in het ruim 400 jaar oude Ottomaanse gedeelte als hedendaags gedeelte met strak design in felle kleuren.

Niet zo'n fan van meer burchtbezoek of baden? Geen probleem, er is zoveel meer te zien. Je reisleiding overlaadt je graag met tips voor iconische plekken, charmante horeca adresjes, shoppen, ... 🙂 Al zin in voorpret? Klik hier voor een fijne blog over Boedapest.

Dag 5 ma 1/5 | Boedapest - Brussel

Na ons ontbijt genieten we nog op een relaxte manier van de stad: we nemen een snack in de prachtige Grote Markthal, genieten als een barista in een van de koffiehuizen, nemen een glas in een van de iconische ruïne bars, ... Voor we het weten is het helaas tijd om de shuttle te nemen naar de luchthaven. Na de vlucht (18:00 - 20:05) nemen we afscheid (maar vaak is op dat moment het weerzien al gepland 😉 )

SINGLES VAKANTIES...? WAAROM?

Door te luisteren naar de wensen en feedback van de deelnemers van de afgelopen jaren, kunnen we vakanties aanbieden die specifiek ingaan op je voorkeuren als single:

* GARANTIE: groepen met leeftijdsgenoten
* GARANTIE: een evenwichtige mix tussen mannen en vrouwen (fifty-fifty, max afwijking 60/40)
* Een sociale groepssfeer waar je vanzelf nieuwe mensen leert kennen
* Niks moet alles kan

Dit is voor ons evident, en een garantie, terwijl andere reisorganisatoren hiernaar streven. Je zal het maar voorhebben dat uitgerekend op jouw reis bijna iedereen 20 jaar ouder of jonger is. Of dat je een groep hebt met 12 vrouwen en 3 mannen. Die mannen die oorspronkelijk "hoera!" dachten worden deze sfeer al snel moe. Niet zo bij Tomeeto. Een evenwichtige groepssamenstelling is volledig onze dada.

DIT IS JE HOTEL

Het T62 Hotel (score booking.com: 9,2/10, score Google: 4,7/5) met zijn hippe, vrolijke look heeft alles wat belangrijk is tijdens een citytrip:

✔  heerlijk continentaal ontbijtbuffet, mooie, hippe ontbijtruimte
✔  toplocatie in het centrum waardoor je overal al lopend naartoe kan (score booking ivm ligging: 9.4/10) en toch heerlijk rustig
✔  super vriendelijk personeel
✔  2-persoonskamer met eigen badkamer (twin bedden, kamergenoten van zelfde geslacht)

DIT WEER MAG JE VERWACHTEN

Eind april/begin mei kan het al behoorlijk aangenaam zijn in Boedapest. Gemiddeld 3 graden warmer en een uurtje meer zon dan in ons Belgenland.

 • Gemiddelde dagtemperatuur in april-mei: 17 °C - 22°C
 • Gemiddeld aantal uren zon per dag in april-mei: 6u - 8u

Meer informatie over het klimaat ter plaatse: https://www.klimaatinfo.nl/hongarije/boedapest.htm

NOG VRAGEN?

WIJ STAAN JE GRAAG TE WOORD

BEL 0474 09 61 79 OF MAIL VAKANTIE[AT]TOMEETO.BE

Citytrip Boedapest voor singles:
27/04 - 01/05/2023: singles 40-55 jr

Prijs: € --- - inclusief vlucht met ruimbagage, logies met ontbijt, diners op restaurant, Hongaarse citygame en Tomeeto begeleiding
Je boeking is definitief na ontvangst van het voorschot van 30 % van de reissom

Aanbod 2024 komt
1 december 2023 online