Blog December: Eindelijk, een glazen bol

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik had het gehad met corona-en-andere-onzekerheden. Daarom kocht ik op Alibaba een glazen bol. Van Chinese makelij, dus uiterst betrouwbaar en accuraat. En omdat jij het bent, beste << Test First Name >>, deel ik met jou al wat deze bol me openbaart.

Openbaring 1. De precieze datum van het einde van de pandemie kon ik niet zien, maar wel dat er in de loop van 2021 komaf mee gemaakt wordt. En dat dan alles feestelijk wordt. En met alles, bedoelt de glazen bol létterlijk alles. Overal zal champagne, knuffels en dansfeestjes aan te pas komen. Koop je bijvoorbeeld een wasmachine, vraagt de verkoper je om even het ronde deurtje open te doen. En wat schuilt daar achter? Champagne en glazen. Die de verkoper prompt ontkurkt en uitschenkt. Vervolgens lanceert de live djay in de winkel een aanstekelijke beat. Iedereen danst dat het geen naam heeft. Glimlachend, en elkaar in de armen vallend.

Openbaring 2. Een tweede voorspelling: alle reizen van Tomeeto zullen volzet zijn. Zodra het kan komt er immers een run op vakanties. Iedereen die niet op tijd geboekt heeft trekt zich de haren uit het hoofd van frustratie. Zeker omdat er corona-cash-back-garantie is. Tomeeto moet een callcenter oprichten om uit te leggen dat wij geen extra weken kunnen inleggen omdat alle andere reisorganisaties ook volzet zijn. Maar jij kan tot de slimmeriken behoren die op tijd waren 🙂 Ons programma voor 2021 staat – met nagenoeg alle plaatsen vrij – sinds gisteren online te fonkelen. Zowel voor singles als voor éénoudergezinnen.

Openbaring 3. Verder verklapte de bol me ook dat iédereen die meedoet aan onze gratis online events in december, daar iemand tegen zal komen hij of zij na de pandemie offline uitgebreid zal leren kennen.

Openbaring 4. Bouwplannen bij Tomeeto. Géén vakantiehuis, nee, een heel ander concept. Du jamais vu in Vlaanderen. Omdat het zo nieuw is, organiseren we een brainstorm. En natuurlijk zou het fijn zijn dat jij ook deelneemt. Scroll verder, of klik ineens hier.

Mocht het nu blijken dat de voorspellingen van mijn glazen bol waardeloos waren, laat het me weten. Ik heb twee jaar garantie op die bol. Voor wat dat waard is. Het is tenslotte Chinese makelij 😉

Verder lezen…

Samen met 4350 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.