Blog Januari: C’est bon pour le moral

Onlangs stond ik te bumperkleven op de E314. Op een grijzer dan grijze weekdag. Plots kwam het o zo aanstekelijke deuntje C’est bon pour le moral op de radio. Al gauw zat ik mee te tokkelen op het stuur. Achteloos escaleerde dit tot een soort schouder-en-hoofd-rave-party op mijn autostoel. Tot ik in de starende ogen keek van de chauffeur naast mij. Onmiddellijk schoot ik in een betrapte glimlach-kramp. Waarop het gestaar open brak in een uiterst sympathieke glimlach.

Nu de maatregelen alwéér verlengd zijn – pas bon pour le moral, diep zuchten compleet gepermitteerd – is elk geluksmomentje uiterst welkom. Het is daarom zo mooi om zien hoe het In de facebookgroep Tomeeto’s Online Popup Café gonst van de schitterende initiatieven van de leden zelf. Laatste nieuwe: afspreken per 4 om samen op wandel te gaan. Op ons Pinterest bord prijken hiervan mooie landschappen en blije gezichten. Ik vond altijd al dat Tomeeto een zalig en veerkrachtig doelpubliek heeft en dat blijkt nu ook weer tijdens de lockdown.

Zaterdag 23 januari plannen we weer een live chathuis. Verschillende chatrooms, spelen en praten in kleine begeleide groepjes. Zoveel afwisselen als je wil. Vaak duurt dit tot de vroege uurtjes. Met de riemen die we hebben amuseren we ons toch. Want: c’est bon pour le moral 🙂

Verder lezen…

Samen met 4400 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *