Blog juli: In-Between

Ik bevind me in de zalige in-between-holidays-status. Nog niet lang terug uit la Douce France en straks met tussenstop op de boerderij op weg naar een bergavontuur in Spanje. Yes, love my job!

Nu ik het zo bedenk is in-between wel een mooie manier om naar de tijd te kijken. Dingen hebben vaak de neiging om cyclisch te verdwijnen en weer tevoorschijn te komen. Zo gezien bevindt een mens zich tegelijk in vele in betweens. Wie geen werk heeft is in-between-jobs, wie een dip heeft in-between-joy, iemand die pech heeft in-between-chance en een single in-between-lovers. Niks is permanent, zelfs een permanent is niet permanent (haha, effe ter plekke verzonnen 😁)

Zo zijn we knal in de zomer* ook in-between-wintersport. Tomeeto wacht daarbij niet af tot de eerste sneeuwvlokjes vallen maar heeft nu al de beste plaatsen gescoord voor onze éénoudergezinnen: van 5 tem 13 april 2024 gaan we skiën in Tonale in Italië. Staat sinds vandaag te online te fonkelen.

Natuurlijk kan je ‘t ook omdraaien, word je bewonderd, ben je in-between-afgang, rij je vlotjes ben je in-between-files of heb je een fijn gesprek dan ben je in-between-ambras. Maar van dat soort denken zijn we minder fan 😉

En nu ga ik verder pakken, zodat de in-between-holiday kan overgaan in: holiday 🙂

Samen met 5700 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *