Blog Juni: Joie de vivre

Misschien herinner je je nog onze nieuwsbrief over Fernweh. Zo’n wunderschön woord van de Duitsers. De Fransen kunnen er anders ook iets van. Zoals met hun joie de vivre. Of de Italianen met hun heerlijke dolce far niente. Geeft me zin om liefst meteen op een schaduwrijke piazza te zitten. Met een Aperol en een zomerse tenue. In lachende, plagende en druk jesticulerende companie. Badend in onvervalst savoir vivre.

Ook onze eigen Vondel-taal zit doorspekt van pareltjes van woorden. Goesting is er eentje. Zeker in combinatie met maf: maffe goestingskes. Klinkt boeiend en veelbelovend. Zoals het bevrijdende Engelse guilty pleasures.

Sinds kort hebben we ook knaldrang. En die is groot. We merken het aan onze boekingen. Die stromen binnen. We zetten alle zeilen bij om al die boekingen te verwerken, mails te beantwoorden, enz enz enz. En we doen het maar wat graag. Een hele eer dat zovelen één van hun leukste weken van het jaar aan Tomeeto toevertrouwen.

Wat ook je plannen zijn, we wensen je een vakantie die bol staat van de joie de vivre. Waar je even alles achter kan laten. En onbekommerd geniet van zon, bergen, of zee, en vooral van elkaar. En hier en daar van een maf goestingske.

Verder lezen…

Samen met 4400 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *