Blog Mei: de zomer van 2021 !!

Met het druilerige weer zou je het vergeten, maar er zit een zomer aan te komen. De zomer van 202!. Het wordt er eentje om nooooooit te vergeten. Bij ié-der-een, party-animal of niet, zit zoveel in te halen plezier, zoveel knaldrang, dat het een uitgelaten bedoening zal worden. Alles zal overgoten zijn door een saus extra intensiteit. Of het nu gaat over je eerste pint op een terras, je eerste lachsalvo met een bende, je eerste danspaske of je eerste vakantie, het belooft te knallen. Yes-yes-yes!

De eerste groep van Tomeeto vertrekt op 19 juni. Deze lucky bastards pakken al deze eerste keren mee. Een “aaaaaaah zaaaaaalig!!” zal hen meermaals ontsnappen. Het is hen gegund!! En ook al wie na hen op reis vertrekt.

Val je buiten deze leeftijdsgroep? Geen zorgen, er volgt nog zoveel moois, zowel voor singles als éénoudergezinnen. Niet te lang wachten, want met de dalende cijfers komen bij velen de vakantiekriebels boven. Bekijk hier wie (leeftijden) al geboekt heeft voor welke vakantie.

Ook een woordje aan al wie tijdens de lockdown heeft bijgedragen aan de fijne sfeer bij Tomeeto, zowel online als offline (wandelen): een dikke, dikke merci! Dankzij jullie heeft het Tomeeto schip ook in deze moeilijkere tijden iets kunnen betekenen. En nu kunnen we jou uitnodigen voor wat we het allerliefste doen: samen op vakantie gaan!!

Samen met 4400 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *