lente weekend fietsen single reizen

Blog januari: Ben ik klaar voor een singleweekend/vakantie?

Heb je veel zin om mee te gaan een singlesweekend/vakantie van Tomeeto, maar heb je je twijfels?
Met deze vijf vragen helpen we je graag in je beslissingsproces.

VRAAG 1. BEN JE SINGLE?

Niet single? Ai, wat een pech!! 🙂 Jij kan niet mee. Maar misschien zijn onze éénoudervakanties wel iets voor jou?

Van plan om single te worden? Oei, dat klinkt niet goed! Tussen van plan zijn om single te worden en echt single zijn, zit nog een heel grote gap.
Vermoedelijk heb je nog andere katjes te geselen, singles weekends of vakanties zijn er enkel voor wie daadwerkelijk single is.

Pas single? Dan hangt het ervan af hoe hard je dit nog moet verwerken. Is de breuk vers en ongewild?
Dan is het beter om nog even te bekomen in gezelschap van vertrouwde mensen. Laat hen je maar goed vertroetelen.

Was de breuk al lang hangende en ben je er al min of meer mee in het reine, dan ben je klaar voor een singlesvakantie, meer nog: als je de sprong waagt kan je er wel eens veel deugd van hebben.

Al een tijdje of al lang single? Niet aarzelen, gewoon blijven nieuwsgierig zijn naar nieuwe ervaringen en ontmoetingen.
Singlesvakanties zijn dé manier om even helemaal weg te zijn uit je gewoonlijke kringen.

 

VRAAG 2. HEB JE SCHRIK OM JE ALLEEN IN TE SCHRIJVEN?

Ja? Weet dan dat er echt heel veel zijn die zich alleen inschrijven met een bang hartje. Het is compleet normaal. Maar het voordeel is dat het je extra open maakt. Dat geldt ook voor de andere deelnemers. Als jullie elkaar dan ontmoeten voelen jullie je snel op je gemak bij elkaar. Ook de begeleider bij de singlesvakanties van Tomeeto doet er alles aan dat je je snel thuis voelt op vakantie.

Nee? Des te beter. Heel welkom!

 

VRAAG 3. BEN JE SOCIAAL?

Ja? Ideaal!

Nee? Dan hangt het ervan af. Je komt natuurlijk in een groep terecht. Maar: niks moet. Je even afzonderen of een me-time moment is absoluut oké.
Je hebt altijd alle vrijheid, het is jouw vakantie.
Als je echt niet voor groepen bent, zal je vermoedelijk niet zo genieten van het samen tafelen of activiteiten doen, en is het eerder beter om niet mee te gaan met een singlesvakantie.

 

VRAAG 4. BEN JE OP ZOEK?

Ja? Bij Tomeeto hangt geen dating-sfeer. Desondanks komen er regelmatig koppeltjes uit, maar toch gaan de meesten als single terug naar huis. Dit om ter vermijden dat je zou verwachten zeker iemand tegen te komen. Wat wel zo is: je leert op singles weekend of vakantie sowieso een aantal nieuwe mensen kennen en breid je netwerk uit. Het kan een bal zijn die aan het rollen gaat…

Half-half? Een leuke vakantie heb je sowieso. En wie weet heb je daarboven op een speciale klik met iemand.
Dat zou leuk zijn maar hoeft niet en maakt verder voor jou niet uit. Ideaal, welkom!

Nee? Bij Tomeeto gaan andere mensen mee die in dezelfde situatie zitten als jou of gelijkaardige dingen hebben meegemaakt. Het kan deugd doen even weg te zijn en onbekommerd plezier te maken of goede gesprekken te hebben met mensen die weten waarover je het hebt. En echt: niks moet, geen verwachtingen. Er kan zoveel goeds voortkomen uit de vakantie: van gewoon plezier tot echt fijne vrienden voor het leven en alles daartussen.

 

VRAAG 5. TREK JE GRAAG MET LEEFTIJDSGENOTEN OP?

Nee: liever met mensen die jonger zijn? Ben jij jong van geest? Weet dan dat bij Tomeeto veel mensen meegaan die jong zijn van geest. Vaak heel sportief en ondernemend, ongeacht de leeftijd. Immers, graag meegaan met een groep onbekenden is niet iedereen gegeven. Er is een dosis openheid, nieuwsgierigheid en ook een tikje durf voor nodig.

Anderzijds kan je er ook een vakantie uitpikken waar jij eerder bovenaan in de leeftijdsgroep valt, onze leeftijdsgroepen hebben immers altijd een span van 15 jaar. Klik hier voor ons aanbod per leeftijdsgroep.

Ja? Ideaal: Tomeeto organiseert vakanties volgens leeftijdsgroepen. Leeftijd zegt niet alles, we know, maar doorgaans maakt het dat je sneller elkaars leefwereld aanvoelt.

Samen met 6500 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *