Blog augustus: One smile a day

Als ik ga joggen door de Leuvense heuvels en bossen kruis ik af en toe een tegenligger. Vaak krijg ik dan een glimlach. Die beantwoord ik maar al te graag. Zo’n kleine, lieve interactie met een onbekende is een mentaal pralineke. Een aanrader om er dagelijks minstens eentje van te nemen.

Nu bedenk ik plots dat er misschien zo vaak geglimlacht wordt als ik jog omdat ik mogelijk een gek loopje heb ofzo 🙈. Owwwww! Maar who cares. Het motto is: one smile a day keeps the doctor away. Ik voeg hier voor de volledigheid aan toe: but if the doctor is cute, forget the fruit (haha).

Maar ik wijk af, ik vergeet mijn verkooppraatje nog 🙂 Terwijl we zovéél nieuws onder de zon hebben. Vers van de pers op onze website: onze info-avond & café op 23 september in Leuven, onze singles najaarsweekends in de Condroz, ons oudjaarsfeest in hartje Gent en onze skiweek voor singles in Val di Sole. Zoveel ongelooflijk leuks in de herfst en de winter: dé therapie voor als de zomer voorbij zal zijn.

En trots melden we nog een nieuwtje: Tomeeto heeft een nieuwe mijlpaal genomen. Onze eerste werkneemster Catherine is op 21 augustus gestart. Goedlachs, hartelijk, gedreven, creatief en snel van begrip. Dus mogelijk zie je haar naam binnenkort onder je mail staan. Dan mag je altijd even glimlachen, ook telepathisch doet dat deugd :).

PS1 ook dit: onze wintersport voor éénoudergezinnen is al een tijdje online te boeken, en dat tem 30 september
PS2 aan alle deelnemers die in september vertrekken: een héél fijne vakantie gewenst!!!
PS3 aan alle deelnemers en deelnemertjes die afgelopen zomer mee waren: merci voor jullie enthousiasme en jullie bijdrage tot de uiterst gezellige vakantiesfeer. Jullie zijn een fantastisch publiek 🤗

Samen met 5700 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *