Blog februari: Meerdere spelden in de hooiberg

Soms moet een mens roeien met de riemen die hij heeft. Zo startte ik tijdens de lockdown (remember that time? ;-)) een Facebookgroep. Bedoeling was tijdelijk iets online te doen, vandaar de naam Tomeeto Online Popup Café. Maar: het is een blijvertje. Een heel actieve facebookgroep waar door en voor leden allerlei wordt georganiseerd. Soms wordt er ook levendig gediscussieerd. Zoals onlangs toen iemand een hilarische post schreef over hoe sommige introducties van vrouwen op datingsites overkomen op mannen. Die post maakte nogal wat reactie los.

Zelf was ik ongeveer zeven jaar single en heb me onder het motto ‘daten, a dirty job but somebody’s got to do it’ ook gewaagd aan het online daten. Met tussenpozen, want een mens moet soms bekomen. Een groot incasseringsvermogen is nodig voor datenden want ontmoedigende, shitty toestanden horen er onvermijdelijk bij. Maar twee jaar geleden had ik een prachtvis aan de haak. Het soms pijnlijke gesukkel was snel vergeten.

Ik heb enorm moeten gniffelen om de reacties op de post over vrouwenteksten op dating platforms. Super hilarisch en vaak er boenk op. De reacties kwamen van overduidelijk toffe mensen die soms ook op datingsites zitten. Alle dwappen en troela’s ten spijt, er zijn daar toch ook vele leuke, oké mensen. Meerdere spelden in de hooiberg.

Al is de concentratie aan zalig leuke mensen zonder twijfel het allerhoogst bij Tomeeto. En de sfeer bij ons is totally relaxed. Bij ons kan je al eens ventileren als het date-leven je een poets heeft gebakken, of als je er liever niks mee te maken hebt. Gewoon met een leuke bende nieuwe mensen op vakantie of weekend, samen een flank af skiën, de Ardennen doorkruisen, een stadsfeer beleven, klinken op de eerste lentezon, …

We vertellen je graag persoonlijk over ons aanbod aan singlereizen of éénoudervakanties tijdens onze info-avond op 10 februari in Gent. Heel welkom, ook in je eentje, want denk eraan: zoveel toffe, open mensen bij Tomeeto, je kan ze niet missen.

Samen met 5450 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *