tomeeto bestaat 10 jaar

Blog maart: Tomeeto is 10 jaar!

Geloof het of niet, maar Tomeeto is 10 jaar oud! Ik sta me bij deze gelegenheid een beetje nostalgie en emo-gedoe toe.

Een vleugje emo
Toen ik na mijn eerste singlesweekends de laatste auto met deelnemers zag wegrijden overviel me altijd een bijzonder intens gevoel. De spanning van heel het weekend viel van me af. Ik stond daar plots helemaal alleen, in het donker. En zonder ik goed wist waarom, moest ik altijd even huilen (niemand keek hèhè).

Het was niet enkel de spanning die van me afviel, maar ik was vooral onder de indruk van al het enthousiasme van de deelnemers, alle inzet van de begeleiders, de goede samenwerking met de uitbaters. Ik wist niet waar ik zoveel goodwill aan te danken had.

De groei
Tomeeto begon te groeien, en ik moest mee groeien. Ik kreeg meer schouderklopjes, maar ook meer kritiek. Ik kende meer succes, maar ook meer tegenslagen. Mijn incasseringsvermogen moest mee groeien. En mijn lef ook want de beslissingen die ik moest/moet nemen hielden steeds meer risico in: mijn vaste baan als werknemer opzeggen, een eerste werknemer aannemen.

Het is het allemaal zo waard geweest. Ik ben zo blij met Tomeeto. En hoe het op het gemakje langzaam maar zeker groeit.

Het hart van Tomeeto
En hoe cheesy ook, ik moet zeggen: zonder alle deelnemers, zonder onze begeleiders, zonder alle goede raad van ervaren mee-denkers was dit nooit of te nooit gelukt. Ik weet niet of ik vooral dankbaar of trots moet zijn op al deze mensen. Ik ben het gewoon allebei evenveel: dankbaar en trots op het doelpubliek en de begeleiders van Tomeeto.

Er valt iets te winnen!
En om daar ook een cadeau tegenover te zetten, organiseert Tomeeto een wedstrijd waarbij 2 reischeques van € 400 kunnen gewonnen worden. Dat kan ook jij zijn!
Lees er hier alles over.

Samen met 6750 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *