Blog april: Voordeel van de twijfel

Soms hoor ik aan de telefoon “ik heb zoiets nog nooit gedaan”. Uit die zoiets vermoed ik dat de beller zich ietwat bizarre toestanden voorstelt bij onze vakanties voor singles of éénoudergezinnen.

Het eerste moment op Tomeeto weekend of vakantie is meestal het moment van de opluchting. Iedereen checkt toch even: (1) de anderen zien er ok uit (check!) en (2) het is hier gezellig.

Eens de horde van de opluchting (oef!) genomen komt de sfeer er snel in. Diezelfden die twijfelden om zich in te schrijven, zie ik geanimeerd in gesprek, lachen, plagen, met volle overgave meedoen aan de activiteiten of wedden om een gin tonic dat de zon zal schijnen. Aan niets is te merken dat deze mensen de dag ervoor nog complete vreemden waren voor elkaar.

De enquêtes van de deelnemers achteraf bevestigen dit. De groepssfeer krijgt een gemiddelde score van 5,5/6. En de vraag “heb je je geamuseerd?” zelfs 5.6/6. Deze quotes van een deelnemers zegt het helemaal:

“Nooit gedacht dat ik me zo zou amuseren. Pfieuw, mis jullie nu al!” 

Vooral die “nooit gedacht” doet me plezier. Zo blij dat we het voordeel van de twijfel kregen!

Met twijfels, vragen of nieuwsgierigheid ben je heel welkom op onze komende info-avond vrijdag 22 april in Antwerpen. We geven er een beetje uitleg over onze singlesvakanties en éénoudervakanties. Je raakt er ook met vroegere en/of toekomstige deelnemers aan de praat. Naast Tomeeto stellen nog twee andere organisaties voor singles stellen zich er voor: Singles.be en Altero. Dat is al eens de moeite om af te komen, is ‘t niet?

Verder lezen…

Samen met 4900 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *