Blog maart: Zonnebrillen

Binnenkort is de plotse koudegolf foetsj. En dan wordt het tijd voor: onze zonnebrillen. Zonnebrillen zou een werkwoord moeten zijn. Ik zonnebril. Jij zonnebrilt. Wij hebben gezonnebrild, wij zouden gezonnebrild hebben. Dat is de voltooid verleden toekomende tijd. Ik heb dit zelf moeten opzoeken.

In de zone van de zonnebrillen heerst altijd zorgeloosheid. Mensen zijn er tegelijk cool, blij en relaxed. Deze zone lijkt beschermd door een onzichtbaar schild waar dagelijkse beslommeringen en zware wereldproblematiek even niet door kunnen. De zon op je huid voelen is er absolute prioriteit. Een apero’tje mag er zeker ook bij. En een lollig grapje, een beetje gegniffel, of een intens gemeende post-corona knuffel zijn ook very welcome.

Bij Tomeeto nodigen we je uit om deze zomer mee te komen zonnebrillen. Zorgeloos en zonnig. Samen met andere zonnebrillenden, singles of éénoudergezinnen die je net hebt ontmoet. Heerlijke tijden beleven. Aan nieuwe horizonten. En als je gevraagd wordt hoe het is, hef je even je zonnebril op, en antwoord je met een big smile “kan niet beter” 😀

Verder lezen…

Samen met 4900 anderen onze blog in je inbox ontvangen? Laat je e-mail-adres achter links onderaan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *